0 oy
88 göst.
Diğer kategorisinde (389 puan) tarafından
Bebeğiniz gece ve gündüz çok az uyuyosa kendinize nasıl vakit ayiriyorsunuz veya bebek azda olsa  uyuynca sizdemi uyuyosunz temizlik mi yapiyosunuz .

Bn uykumu alamıyorum. Bebeğimle beraber uyuynca da işler kaliyo nasıl idare ediyosnz 20 günlük bebegim

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım benımde bebegım 2 aylık uzun uyursa işimi biraz olsun yapabiliyorum çoğu zman 5-10 dk uyuduğu için iiş güç yapamıyorum eşim kızımıza Kendıne çok iyi bak sıktret işi gücü diyor bende pazar gunler yapyorum işlerimi bulaşığımı yemegımıde akşam eşim gelince yapyorum bebegımi ona veriyorum 
-Reklam-
0 oy
(94 puan) tarafından
Ilk aylarda olur oyle seyler. Sen bebeginle ilgilen. Benim bebegim cok bi sorun cikartmamisti şükür. Eşim de ev isi yemek konusunda cok sıkıştırmadi, yeri geldi gece 5 dk da olsa bakti benim uyanamadigim zamanlar. Eşinin destegini almaya bak sen. Yemek falan hâllolur gider. Zaten o donemlerde peynir zeytin yesem yeter diyor insan. Ev işi de aksam bebegin uyuyunca girersin kabataslak toparlar cikarsin. Sonra yatarsin, diger turlu yetisemezsin zaten. Lohusalik da var tabi. Depresyona girmeye en musait zamandasin. Sikma canini. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 100 göst.
14 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Glsvn (1,220 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 131 göst.
17 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde rygngr (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 255 göst.
25 Mart 2022 Diğer kategorisinde Seyhan (2,770 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,628 soru