0 oy
186 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,102 puan) tarafından
Gribim kizimada geçti ama benim sağlam olmam lazım kızımla ilgilenemiyorum yatıp uyumak istiyorum çocuktan uyuyamıyorum basım catliyo doktora gittim bugün kizimin boğazı kızarmış sadece bide burun tıkanıklığı antibiyotik verdi ona benimde ciğerlere inmiş hamileyim diye pek bişey veremedi bı antibiyotik bide parol verdi nasıl kendime gelcem ben ayakta duramıyorum bitki çatıda içiyorum ıhlamur falan hiç bir etkisi olmuyor:( Nolur dua edin çok üzülüyorum yemek bile yapmaya dermanım yok bulaşıklar yığıldı kızımla ilgilenemiyorum bayadirda hastalanmadigim için çok agir geçiyor:(

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçmiş olsun Allah şifa versin size canım 
(3,102 puan) tarafından
Amin canım çok sağol
-Reklam-
0 oy
(1,803 puan) tarafından
Antibiyotikleri ihmal etmeyin onlarla daha hizli iyilesirsiniz birde sebze meyve yemeye çalışın  cok geçmiş olsun 
(3,102 puan) tarafından
Çok sağol canım kizimada alayım sebze meyve dedim bugün halim olmadığından pazara bile çıkamadım kaynanama dedim o çıkmış param yok dedi almadı hastalandiklarinda bide benden iyilik beklerler
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun 
(3,102 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Allah şifa versin ya evin annesi hasta oldu mu, o ev ev olmuyor artık.. 
(3,102 puan) tarafından
Aynen öyle canım bulaşıkları daha yeni zar zor topladım ama diğerleri nolucak artık Allah bilir bı çorba yapıyım kızıma içsin diyorum hiç halim yok basım dönüyor ayağa kalkınca biran önce iyileşirim insallah
tarafından
Boşver ev işlerini canından kıymetli değil. Çocukla kendini doyur. Yememezlik etme iyice güçten düşersin canım
(3,102 puan) tarafından
Ah bı yiyebilsem canım boğaz şişmiş çorba bile gecmiyor
tarafından
Rabbim tez zamanda şifa versin sana
(3,102 puan) tarafından
Amin canım cümlemize inşallah

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,621 soru

24,186,360 cevap

336,654 kullanıcı

...