0 oy
215 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (905 puan) tarafından
Kızlar biz kayınbabamın evinde oturuyoruz 3 altı biri 15 biri 13 bende 3 yıllık evliyim kayınbabam diğer iki eltim anlaşamıyorlar diye evi satıyor çocuklarına paylaştıracak ama kişi başı 50 ben ancak düşer bununlada ev değil araba bile doğru düzgün alınmıyor şimdi biliyorsunuz kiraya çıkacağız mecbur ama burada en kötü ev 750 tl oda dediğim gibi bodrum gibi yerler çok sıkıntıdayım kira bize çok ağır gelecek 2 çocuğum var eşim asgari ücretle çalışıyor çok bunaldım boğuluyorum per gün ağlıyorum böyle zaten çok zor yetiyor birde öyle nasıl olacak bu yetmiyormuş gibi eşim iyi bir iş bulmuştu maaşı asgari ücretten yüksekti iş yerindeki müdürü taş koymuş işe ben elemanımı göndermem başkasına bakın demiş boğuluyorum artık sadece içimi dökmek istedim dertleşmek istedim dua edin bana 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
E susarsaniz bisey olmaz ki. Anlasamayan kim varsa o gitsin, ayrica 3 erkek kardes buna isin veriyorsa demek ki bir bildikleri vardir. Sen ne dusunuyosun esin dusunsun baskasi yuzunden siz niye perisan oluyonuz
(905 puan) tarafından
Kayınbabam demiyor işte bunu anlaşamıyan evimden çıksın diye ben çocuklarımı kaybedemem diyor  eşim düşünsün konusuna gelince de olacak olan şey belli aldığı maaş belli gidecek para belli nasıl düşünmeyeyim canım
(1,851 puan) tarafından
Peki eşiniz ne diyo bu duruma. Baba halim belli nasıl gecinirim diyemiyor mu. Payiniza düşeni düşsün siz alın evi hiç olmasa kredi ödersiniz yada babasına ödersiniz kira öder gibi az az
(905 puan) tarafından
3 yıldır söylüyor adam her seferinde tamam vazgeçtim diyor  2 ay sonra yine diyor satacam diye ev 300 bin ve eve kredi çıkmıyor canım
-Reklam-
0 oy
(2,422 puan) tarafından
Kalbinizi ferah tutun, 1 yıllık evliyim eşim 1 yıldır ücretsiz izinde idi. İnanın canımın çektigi çoğu şeyi almadım bile. Şuan yeni işe girdi, daha önümüzde ki ayın 10 maaş alacak. Ona rağmen hep şükür ettim, İnanın şükür edince kalbiniz ferahlıyor. Biraz sıkıntılı olacak evet ama geçecek inşallah. 
(905 puan) tarafından
Halime hep şükrediyorum çok şükür daha kötü olanlar var ama kendimide tutamıyorum birini 15 birini 13 yıl oturttu yapılan paksızlığa dayanamıyorum
(2,422 puan) tarafından
O konuda çok haklısın, eşim abisinin düğününe yardım edip borçlarını kapattığı için birikim yapamamış. Biz düğün yapınca kimse yardım etmedi ordan kendi başımıza kaldık. Haksızlık her yerde maalesef, birde hamileyim şuan 2 ay kaldı doğuma çocuğuma doğru düzgün bir şey alamadım. Annemler halletti..
(905 puan) tarafından
Rabbim yardımcımız olsun ama bir hakkımda varsa helal etmiyorum onlara
0 oy
tarafından
Allah yardimcin olsun canm cocuklariyin yuzune baksin

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 754 göst.
+1 oy
4 cevap 309 göst.
15 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eddd (4 puan) tarafından soruldu
0 oy