0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yarın randevu aldım doktora götürcem burnunu serum fizyolojik le açıyorum ama tam rahatlamıyo doktor ilaç verir mi calpol de içirdim bu arada 20 aylık. 

4 Cevaplar

0 oy
(54,193 puan) tarafından
basucuna sogan kes koy varsa karanfil tak uyurken rahat uyusun canim gecmis olsun
tarafından
Sagol canım bide bebek için burnuna sprey verir mi doktor
(54,193 puan) tarafından
bilmiyorum ki verir belki
tarafından
İnşallah verir
-Reklam-
0 oy
(13,003 puan) tarafından
Kötü değilse evde doğal yöntemlerle bir kaç güne toparlar canım ıhlamur tarhana tavuk suyuna çorba kuşburnu çayı falan iyi geliyor 
tarafından
Daha öncede olmuştu burnu çok tıkanıo düzelmesi uzun sürüyo bu kez götüprcem muayeneye . Ihlamur yaptım içmedi ama yarın tavuk çorbası yapcam onu seviyo inşallah içer
(13,003 puan) tarafından
Hmm anladım geçmiş olsun
tarafından
Teşekkür ederim sagol
0 oy
(923 puan) tarafından
Ucude hasta benimkilerin 21 aylık kziim aşırı oksuruyorgittik devlete antibiyotik yazdı grip şurubu yazdı faydasını görmedim 4 gün oldu zayıfladı yemiyor içmiyor dudakları birbirine yapışıyor yarın özele götürecem ucunude hatta eşimle vizde hastayız ailecek gidecez ihmal etme canım muhakkak doktor görsün ona göre ilaç yazsin geçmiş olsun 
tarafından
Sagol canım sizede çok geçmiş olsun öksürük yok ama burnu çok tıkalı ve uyuyamıo emerken tıkanıo iştah da azaldı aglıyo yarın aile hekimine götürcem eger içime sinmezse çocuk doktorunada götürürüm
0 oy
(929 puan) tarafından
Salgın var canım doktor dedi benim de oglan 22 aylık 5 gündür burnu akıyor tıkalı antibiyotik içtgi halde kışın olmadık şimdi olduk  daha geçmedi
tarafından
Geçmiş olsun benimki şu an uyuyamıo uyanıo aglıo burnu rahatsız ediyo

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 127 göst.
2 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 132 göst.
2 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 249 göst.
0 oy