0 oy
138 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (65 puan) tarafından
36+3 hamileyim doğum temmuz ortasına geliyor o sırada da taşınacağız nasıl olacak bilmiyorum. Hamileliğin son haftalarında taşınan var mı ?

7 Cevaplar

0 oy
(1,615 puan) tarafından
Valla son hafta ya mı denk gelir bilmiyorum ama eşime taşınma konusunda bugpnde çok baskı uyguladım çünkü artık evimden nefret ediyorum ve hiç mutlu değilim daha fazla ağırlaşmadan bu evden gitmek istiyorum kayınvalidem sürekli her gece pencerenin arkasına geçip perdenin arkasından bizim evi izliyor ben bişey gördüm seni gördüm deyince dalga geçer gibi gülerek halisiylasypn görmüşündür vs diyor sıkıldım artık huzurlu değilim mutlu hiç değilim bunaldım burdan
(65 puan) tarafından
Okumuştum senin postunu. Allah yardımcın olsun inşallah taşınırsınız
(1,615 puan) tarafından
İnşallah canım ufak bir tartışma yaşadık başka konuyla alakalı hazır konuşurken ben hiç mutlu değilim dedim başladım anlatmaya annen sürekli bizim evi izliyor hayır yani gece gece bizim evi izleyip ne görmeyi merak ediyor dedim ne istiyor dedim ben artık bu evde durmak istemiyorum ben artık gelemiyorum ben gülünce gözlerimin içi gülerdi artık hiç mutlu değilim eğer benim mutlu olmamı güler yüzlü olmamı yuvamızın huzurlu olmasını istiyorsan burdan taşınırız dedim
(1,691 puan) tarafından
tovbe ya nasil insanlar var
(1,615 puan) tarafından
Var maalesef
-Reklam-
0 oy
(163,560 puan) tarafından
valla tam 30 haftaliktim evi ayirdigimda cok zordu bee 
0 oy
(2,246 puan) tarafından
Canım bu saatten sonra riske atma benimde 38+3te sezeryan olacaktım 37 de suyum geldi yani bu saatten sonra her an olabilir bence 
0 oy
(91 puan) tarafından
Bende 36 da tadindim yavrum diblenerek yaptim sorun olmadi bugunde 38 de dogum yaptim
0 oy
tarafından
Evet ben 9 aylıkken taşınmıştım eve girdikten sonra temizlik yaptım doğumdan sonrada annem geldi yanıma yardımcı oldu hamıleyken taşınmak çok zor Vala 
0 oy
tarafından
Ben 20 gün vardı taşındım herşeyimi kaynanam toparladı saolsun bir hafta kala annem babam geldi ben hiçbişeye elimi sürmedim desem yeridir
0 oy
(1,263 puan) tarafından
2 defa taşındım ama temizliği bile eşimin arkadaşları yaptı

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 113 göst.
0 oy
3 cevap 149 göst.
2 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,532 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 182 göst.

Kategoriler

1,477,222 soru

24,180,487 cevap

336,304 kullanıcı

...