0 oy
186 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (11,512 puan) tarafından

• Dün akşam sebepsizce tartıştık tripliyiz biseyler yapasimda var hemde Yok napayım kızlar ben evlilik yıldönümünu benim gibi kus tripli geciren başka biri var mıdır:angel:

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Biz ilk sene unuttuk sonra hatirladik sonraki senelerdede hep yanyana degildik malesef 
(11,512 puan) tarafından
Yaaa bu üzdü şimdi...  Anın kıymetini bilmek lazım çok teşekkür ederim
tarafından
Aynen oyle kiymet bilene hergun evlilik yildonumu bosver :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne gecircem.tiripli hemennguzel bir masa guzelmkiyafetler gece bizim derim :) 
tarafından
Uuuuu :Ddd
(11,512 puan) tarafından
Sağımdan fısıldayan meleğin sesi sanki bu :D solumdaki şeytan kuduruyo şuan
0 oy
tarafından

Yok kız 2 3 gune barışcağnız nasılsa ozel bi gunu bos yere kötü geçirmeyin msj at oda bilsin yumusadigini aksama sen biseler yaparsin oda odun gibi gelirse yine sinirlenmiyesin :) çaktırmadan uyarı ver :ninja:

(11,512 puan) tarafından
Hihihi tripli olmasak odun gibi gelmezde bı gül dahi olsa bı çikolata bile olsa mutlu edecek bişey alır gelirde şimdi ben hazırlanıp o boş gelirse düştüğüm durumu yediremem kendime onu. Yerim
tarafından
Aynen o yüzden ya direk aksama hazirlik yaptini söyliycen yada söylemeden iliklerine hadar hissetircen :D yoksa kan çıkar sjsjsj (Allah korusun)
0 oy
tarafından

5 gün sonra bizimki nasıl geçer bilmiyorum hediyemi aldım ama eşimden ses çıkmıyor unuttumu ne :'(

0 oy
(15,022 puan) tarafından
Gece 12 ye kadar bekledim kutlasin diye kutlamadi tam 12 de mesaj attım uyurken geçmiş senemiz kutlu olsun diye yanıma geldi özür diledi felan sonra yemeğe çıkarttı :D var tabi olmaz mı hiç 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 202 göst.
1 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gulpembe91 (77 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 1,063 göst.
31 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Miss.namaless (1,496 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 391 göst.
30 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 303 göst.

Kategoriler

1,476,557 soru

24,171,237 cevap

335,879 kullanıcı

...