40 günlük bebeğim var 1.5 yaşında oğlum neyse kaynanam alt katta ben üst kattayım sık görüşürz ve ben oğluma yapma etme dur veya sen niye böyle yapiyon diyince direk lafa giriyo ya da ortaya atlayıp o benim oğlum fln diyo kızmaya başladım artık ve kaynanamın kayınbabası 90 yaşında ve k9rana oldu şuan karantinada ona bakan kaynım gelip yeni doğan bebeğime dokunuyo bende yapma abi bu hassas dedim anlamadılar bugun de artik şaka yapar gibi alihana dokun buna değme dedim kaynanam hemen atlayıp ay oglum olacağına siz olun ona da şeyle diye oğluna bağırdı sinir oldum sanki ben oglum hasta olsun dedim onu nasıl susturabilirim birde oglum aşağıya iner hemen görümcem yollar bez versin pijama versin ne oldu derim üstü kirlendi ya değişik şeyler yapiyo ben onu nasıl anlatabilirim bisey deyince de hemen kusuyo iki gün önce oglum düşmüş kolunu çıkardı saatlerce ağladı beni cag8tmadi merdivenin başından bağırdım ne oldu diye getirdi çocuğu alırken kolunu çekme dedi ne oldu dedim kolunu tutamiuo diyo sinirden öldüm ya
1,508,720 soru
24,622,241 cevap
364,659 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın