0 oy
477 göst.
Diğer kategorisinde (74 puan) tarafından
Kızlar ben Kasım 27 de 3 haftalık hamileydim

Her ay düzenli olarak 12 sinde adet gören biriydim

Ekim 12 de adet gördüm ve sonrasında hiç kanama lekelenme dahi olmadı Kasım 27 de 3 haftalık hamilesin dedi dr

Sormak istediğim şey şu ben ekim 12 de adet olduysam Kasım 27 de 6 7 haftalık hamile olmam gerekiyordu ama 3 haftalıktı geç döllenme olduğu için mi böyle olmuş olabilir

Şu an 12 ekime göre hesaplarsak 35+2 günlük hamileyim

Ama ben dr Kasım 27 ye uysun diye 25 ekim dedim ve bebeğimin ölçümleri 25 ekime göre 2 3 hafta önde gidiyor 

Ben 12 sinden mi hesaplıcam haftamızı yoksa 25 ekimden mi hesaplamam gerekiyor

Adetime 1 hafta kala hamile kalmış olabilir miyim

UZUN VE KARIŞIK OLDU KUSURA BAKMAYIN 

3 Cevaplar

0 oy
(63 puan) tarafından
Canm geç döllenme olduğu için ilerlemen o şekilde görünüyor tam adet tarihin geçerli aslında hesaplama için doktora göre 
(74 puan) tarafından
Doktora 25 ekim diye hatırlıyorum dediğimde senin adet tarihin 25 Ekim olamaz çünkü bebeğin çok ileride görünüyor gelişimi çok iyi dedi bundan sonra 10 Ekim olarak söyle geldiğinde dedi ben hep aynı doktora randevu bulamıyorum maalesef farklı doktorlara gidiyorum artık 12 ekim demem daha mantıklı sanırım çünkü en son usg de bebeğimin doğum tarihi 5 14 19 temmuz günleri arasında görünüyordu 25 ekim olmuş olsa doğumun temmuz sonu ağustos başına denk geliyor kafamda deli sorulaaaare:)))
(63 puan) tarafından
Tabi karışıklık oluyor o yüzden canm sen net olarak en son adet tarihini söyle onlar zaten ultrasonla bakınca gelişime göre tarihini söylüyor doğum zamanınızda ona göre hesaplanıyor çünkü
(74 puan) tarafından
Anladım canım sağol teşekkür ederim
(63 puan) tarafından
Rica ederim canm rabbim sağlıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsin
(74 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen neden son adet tarihini gunu gunune vermiyosunki doktora hadi bi karisiklik olsa cigerleri gelismedigi halde erkenden almak zorunda kalsalar haftasi gecti diye yada cigeri gelisen bi bebeye erken dogacak diye ciger gelistirici yapasalar nekadar zarar biliyomusunuz gununuz neyse onu diyin bacim uysun diye degil 
(74 puan) tarafından
Tersten anlamadım sadece moralim bozuluyor böyle şeyler söylenince çok üzülüyorum zaten hamileliğim hep yalnız geçti sancılarım çok oluyor şu an bile sancım var kafam çok karışık ne zaman doğurucam erken mi doğucak küveze girer mi çok korkuyorum emin olun psikolojik olarak çöktüm KB sizde
tarafından
Arkadasm anlamadin beni sen ben demk istiyirumki bebegin istedigi kadr kilolu olsun haftası onemli benm ablam 3 hafta bebgi ilerdeydi erken alma gbi bi dutum asla soz konusu olamaz bebk gene 40 haftalik dogdu 4.200 doğdu ona ragmen cgerlerine gene baktilar gelistimi kilolu bebekler bile cger gelisimi sikintisi oluyor kuveze aloyolar yada solunum destegi veriyolar sen 12 ekimde adet olduysan o gunden hesapla yani
(74 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim dua edin lütfen sağlıklı doğsun :((
tarafından
Rica ederim sen net tarihini doktira söyle gerisi allahin takdiri hepimiz nasil saglikla digurduysak sende oyle doğuracaksın korkma vaktinde ve zamaninda dogsun bebegin
(74 puan) tarafından
Tamam canım yarından sonra gidicem zaten söylicem inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun :)
0 oy
tarafından
Senin adetler düzenliyken nasıl böyle sorun yaşadın anlamadım ama.. 

Benim düzensizdir mesela her yeni doktora baştan anlatıyorum her şeyi direk tarih vermiyorum, başka doktor şu tarihi söyle dedi ama olan biten bu bu bu die tek tek anlatıyorum hep. 
(74 puan) tarafından
Ben orduda annem samsunun ilçesinde oturuyor başka kimsem yok eşim olucak sadece yanımda o bendende beter ben tutamam bir yerine bişey olur diyor inşallah annem gelicek ama 5 yaşında kardeşim var oda çok kalamaz artık ben size sora sora başarıcam :) inşallah zamanında gelir usg de o kadar güzel ki yüzü anlatamam :)) ay ağlıcam
tarafından
Yaa yerim heyecanını :) annen gelicek ya yeter o sana, ki zaten kendin halledeceksin emin ol. Ben uykuya aşık insandım bebek doğdu 1 hafta gözümü kırpmadım desem yeridir.
Eşin de alışır, sakın o yapamaz diye boşlama o da öğrensin seninle birlikte. Baştan nasıl alışırsa öyle gider.
Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
(74 puan) tarafından
O kadar çok şey aldım ki hangi birini giydircem bilmiyorum elime kaç TL geçse hep kızıma aldım eşim altını felan değiştirmek istiyorum diyordu oda alışır inşallah mecbur alışır babalar kızlara daha düşkün olur herhalde :) amin çok çok hemde
tarafından
Çok şekersin yaa :) olur olur hepsini  de giydirirsin, eşin de alışır hepsi olur :) hakkınızda hayırlısı olsun:)
(74 puan) tarafından
Teşekkür ederim :))) heyecan saflık yaratıyor bende

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 928 göst.
12 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Bsra77 (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 652 göst.
9 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,249 soru

24,069,712 cevap