+4 oy
1,020 göst.
Diğer kategorisinde (54 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar 3 gün önce kapanmaya karar vermiştim kapandimda yani bol ferace şeklinde giyiniyorum ve göğüs kısmını kapatacak şeklinde bağlıyorum başımı . Çok zorlanıyorum arkadaşlar..evet çok şükür kapandım ama birazda olsa pişmanlık duygusu var acaba yanlışmı yaptım diye kimsemde yok eşim var sadece ..

Napcam bilmiyorum acaba şeytan mı giriyor aklıma kafayı yiycem ...

Yani süslü püslü kapanmak istemedim Kuran'da nasılsa öyle kapandım..fakat 3 gündür elbise baktım kendime tesettürlü bol olacak şeklinde vücut hatları belli olmiyacak şeklinde buarada 22 yaşındayım.. dedim iki günlük dünya yarın birgün öleceğiz ne gerek var suslenmeye açık dolaşmaya .. ölüm yaşa bakmıyor ..  yani çoğu kişilerde şu algı var akıllarında.. ben yaşlanınca öleceğim yaşliyken kapanirim amann daha gencim birşey olmaz diye düşünenler var .. maalesef arkadaşlar öyle bir dünyada yaşamıyoruz ne yazzikki hepimiz ölcez.

Pişmanlık konusu şöyle etrafimiz çok tuhaf insanlar var ve böyle ölünce pişmanlık yaşıyorum..

Ama şeytani dinlemicem kulaklarımı tikicam sizde eğer benim gibiyseniz dinlemeyin arkadaşlar girdik bir yola devam inşallah ölümüne kadar hayırlısıyla

26 Cevaplar

0 oy
(2,203 puan) tarafından

Nedense okurken içim huzur doldu  <3 maşallah.. bende ilk namaz kılmaya basladigim da vesveselerim bitmezdi.. şükür bugünlere hepsi allahın izniyle birer birer terkettiler, darısı sana olsun inşallah.

(54 puan) tarafından
Çok mutlu oldum şimdik  ❤️❤️ amin inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Senin gibi kapandığımda 16 yaşındaydım. 17imde peçe takmaya başladım.. örtünün güzelliği öyle güzel ki.. öyle güzel anlatmışsın ki...
(54 puan) tarafından
Evet Allah razı olsun çok teşekkür ederim ❤️❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
23 yasındayim ve 13 yasımda kapandım kendi isteğimle. Hiçbir zaman pisman olmadım. Alışacaksim insallah. Allah devamını getirsin insallah
(54 puan) tarafından
Amin inşallah sizede Allah devamını getirsin inşallah ❤️
0 oy
tarafından
Rabbim daim etsin tam anlamıyla kapanan çok güzel sen Allahın emrini yerine getiriyorsun hiç kimsenin seni etkilenmesin izin verme 
(54 puan) tarafından
Amin inşallah hayır izin vermicem asla .. ! Çok teşekkür ederim ❤️
0 oy
(1,019 puan) tarafından
15 16 yaşlarında kendi isteğimle kapandım once pantolon tunık gydım yavas yavas pantolonu bıraktım sımdı ise feracesız cıkamıyorum kendi mı cıplak hissediyorum yasım 30. Suan ben 42 beden giyiyorum ama feracem 46 beden bol yanı gayette rahat ve her yeri örtuyor gıy cık cok rahat bıde o acıdan dusunmek gerek :) ne gydım derdi yok uydu uymadı derdi :) boyle de guzl yanları var Rabbım daim etsin inşallah 
(54 puan) tarafından
Amin inşallah evet çok rahat bende alcam ferace bol bol inşallah ❤️Allah'ın izniyle ❤️çok mutlu olsun sizin adına :))
(1,019 puan) tarafından
Bnde snın adına cok sevindim :)
0 oy
(375 puan) tarafından
Allah devamını getirsin canım hayırlı olsun
(54 puan) tarafından
Amin inşallah teşekkür ederim ❤️❤️
(375 puan) tarafından
Rica ederim

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,478 göst.
23 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sulemhmt (803 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 438 göst.
0 oy
9 cevap 404 göst.
18 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Linanin annesi61 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 938 göst.
2 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hiram3232 (0 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,532 soru

24,156,272 cevap

335,120 kullanıcı

...