0 oy
141 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (969 puan) tarafından
Valla hamilelikten bide surekli topuz yapip kapali durduu icin saclarim berbat halde normalde uzundu saclarim hamile olunca esime kestirdim tam kafamin ortasi coplesik krem mrem hic bsey fayda etmiyor valla kuafore gitmeye utaniyorum simdi dogurduktan sonra kuafore gidip ayni zamanda kaynak mi yaptirsam diyorum ama onunlada bas edebilirmiyim 

3 Cevaplar

+1 oy
(99 puan) tarafından
Kaynak hem pahalı hem kullanımı zor saçınızın uzama durumunuda göz önünde bulundurun iki üç ayda bi yenilemek gerekiyor her çıkarıp takma işlemi yapıldığında kendi saçınız yıpranıyor yani yılda üç dört kez tak çıkar yapiosunz uzadgi için ayrıca kapalı oldgnz için saçınızı hep topladgnzdan kaynaklar başınızı agritir o kaynaklar saça ağırlık yapıyor sürekli toplu kalacağı için kafa deriniz acır illa yaptircam derseniz ucuza kaçmayın keçe gibi olur kafanız karar sizin
(969 puan) tarafından
Suanda kece gibi peki.nasil yola gelir bu sac
(99 puan) tarafından
Saçların o hale nasıl geldi yandimi
(969 puan) tarafından
Hamilelikte cok sertlesti topuz yaptigim yerde surekli coplesiyor
(99 puan) tarafından
Argan yağı badem yağı hindistan cevizi yağı zeytin yağı e vitamini bunları karisitirio saçınıza sürün bı saat beklesin yıkayın ilk kullanimdan itibaren saçlarınız yumuşacık bebek gibi olcak eğer yanmış felan olaydı keratin önericektim ama gebelikte saç yapisi değişir tabi bu duzelicek bişey haftada iki kez uygulayın saçınız dolaşmaya elverişli ise yine keratinli saç kremi kullanın şampuanı değiştirin 6ayda bı aynı şampuan markası kullanmayın bı sure sonra saçın yapısı bozuluyor
-Reklam-
0 oy
(3,998 puan) tarafından
Kaynakta haftada 1 fon çektirmek gerekiyormuş diye duymuştum , zor olmaz mı doğumdan sonra
(969 puan) tarafından
Evet fon isi zor olabilir
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Evde saçlarını açık birak hava alsın kökleri 

Bal yumurta sarısı zeytinyağ maskesi yap haftada1 kez

Bi de kendi saçına uygun şampuan sac bakım kremi ve duş sonrasi saç kremi kullan

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 623 göst.
21 Ocak 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Kekik4 (2,016 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 225 göst.
0 oy
43 cevap 2,341 göst.
13 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Eso9090 (293 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 267 göst.

Kategoriler

1,469,478 soru

24,072,778 cevap

330,774 kullanıcı

...