0 oy
145 göst.
Diğer kategorisinde (426 puan) tarafından

Merhabalar anneler kizim 1 hafta sonra 8 aylik olucak bazen guzel yer ama snradan agzina buyukce bi parca veya ne bileym bian midesi bulansa yedigini kusuyor hemen bende zorlamamk ve dahada ustune gitmemek icin sakinlestiriyorm ama biseyler yedirmiyrm hemen bekliyrm biraz sonra yediriyorum bu durum uyumadan oncede oluyor bazen ve kendi kendime acaba ac mi uyudu die celiskide kaliyrm kizim emerek uyur ayrica aklim cok karisti tecrubeli anneler varsa yardimci olaabilir mi bilgi verebilir mi acaba ?

(Diger kategoride yani bebek bakimi kategorisinde yazdim ama cevap alamadim bilen warsa yazabilir mi acaba tesekkurler)

3 Cevaplar

0 oy
(12,143 puan) tarafından
Benim kızım da onu nadiren yapardı ama ben midesi dinlendikten sonra tekrar yedirirdim
(426 puan) tarafından
Dgrudur canm ama bazen uyku oncesi oyle oluyr ve surekli agaidigi icin uyuyor hemen biseyler yedirmeye firsat vermiyr hic acaba ac mi yatti die dusunuyrm hep
(12,143 puan) tarafından
Aç ise bile o an uyumak istiyor uykusu ağır basıyor dmek ki.. hemde emiyormuş aç kalmaz merak etme
(426 puan) tarafından
Insallah canm cok saol cevap icin bnm aklimada bu geldi acikcadi ama ek gida yedigi icin sutumle doyar mi ki die vicdan yapiyrdum acikcasi
(12,143 puan) tarafından
Rica ederm canm bi şekilde doyuyorlardır cok ac olsalar ağlar uyumazlad ☺
(426 puan) tarafından
Haklsn canm cok saol
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kilosundan anlaşılır
(426 puan) tarafından
Henuz aylik kontrolumuz gelmedi ve evimde tarti yok kimi iyi diyor kimide disten deyip susuyor kizim ayrica dis doneminde onunda etkisi wardir ama bu kusup snra oyle uyuma meselesi akklima takildi hani
0 oy
(374 puan) tarafından
Kussa da vitaminini alıyor sadece her zamankine gore cabuk acikir sen biraz gecince ver yerse yer zaten 
(426 puan) tarafından
Deniyrm valla sakinse veriyrm yoksa hic karismiyrm

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 185 göst.
5 Eylül 2025 Aile & Aşk kategorisinde eda1404 (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 123 göst.
19 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,937 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 83 göst.
5 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Isteoylesine (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 181 göst.
29 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,064 soru

24,148,832 cevap

334,796 kullanıcı

...