0 oy
193 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Sizde veya etrafınizda 3 gündür gözlerimden can çekişiyorum.  Gözümün ici ağrıyor.  Uyku sorunum yok.  Yastığa çeyrek kala uyuyan biriyim. Ama gözlerimi açmamak için full uyumak istiyorum artık 

Bı gözlerim sağlam dı onlarda gidecek diye çok korkuyorum.  

3 halam ve amcam gözleri tansiyon dan görmüyor 1 tanesi yarım görüyor.    Çok korkuyorum onlarla konuşmadığim için soramiyoruz ama çok korkuyorum.  Sıra bulamadım ama yarın özelde bı baktiricam. Nasip olursa

4 Cevaplar

0 oy
(22,055 puan) tarafından
Ya büşra bi soru soruyon ama postuna cok destan yaziyon kisa ve öz yazsan okurken sıkılmasak ne dersin canim
(1,297 puan) tarafından
Ya kadıncağız derdini anlatmış keşke başka bir postta bu sitemini belirtseydin ama bu sağlık ile ilgili bu postun altına bunu yazman hiç hoş olmamış
-Reklam-
0 oy
(2,147 puan) tarafından
Göz tansiyonu çok kötü canım ertelemeye gelmez.Çapada çok iyi doktorlar var onun için.

Oğlum erken doğdu ondada göz tansiyonu vardı doğduğundan beri orda takip ettirdik damla kullandık.

Gitmeni tavsiye ederim.
0 oy
tarafından
Geçen hafta babamın ameliyatlik olduğu pislik hastalık. Tansiyonu 59 a çıktı. Acil ameliyat oldu. Eğer çok yüksekse 2 güne kör ediyor söyleyeyim. O yüzden bir an önce gitmelisin. 
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Babamda var göz tansiyonu. Sürekli başı ağrıyordu,gözleri bir anda kan çanağına dönüyordu. Gözümü kapattığımda şimşekler çakıyor gibi oluyor diyordum göz damarları kurumuş. Bir sürü damla ve vitamin kullanıyor. Her ay düzenli kontrole gidiyor. Ev içi ve güneş altında farklı gözlük takıyor. Yüzde altmış dokuz görme engelli geçiyor şuan
tarafından
Benim babamda tek gözü kapandı bunun yüzünden. Engelli raporu alırsa bir faydası oluyor mu ? Merak ettim
(2,493 puan) tarafından
Babama doktoru heyete gir emekli ol dedi. Başvurdu babam heyete girdi yüzde altmış dokuz çıkınca emekli oldu. Engelli kimliği var kronik rahatsızlık olarak görünüyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 200 göst.
26 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 89 göst.
0 oy
1 cevap 72 göst.
5 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 174 göst.
20 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bebegimm (418 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,890 soru

24,036,757 cevap

328,960 kullanıcı

...