0 oy
207 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (590 puan) tarafından
Kızlar cok özür dilerim resmen sürekli ishalim ya 1 yildır gecmiyor ne yaparsam yapayım artık biyere cıkmaya korkuyorum evden baska tuvalet bulamazsam diye doktora da gittim bi sıkıntı yok dedi suanda hamileyim artık tuvalete otur kalk zorlaniyorum gunde rahat 7-8 kere cıkıyorum artık yıldım yemek yesem yarım saat sonra tuvalete koşuyorum başına gelen oldu mu ne gecirir tekrardan kusura bakmayın artık dedigim gibi biyere cikmaya uzun yola felan korkuyorum yani cok sancılı oluyor cünkü

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Muz haşlanmış patates.  Bunlar iyi geliyor 

(590 puan) tarafından
Canım denedim yok bana mısın demiyor 1 yıldır boyleyim ya hatta belki daha aşkın bi sure artık yildım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Normal değil bence araştırma hastanesine git canım iyice araştırsınlar 
(590 puan) tarafından
Canım normal devlete gittim hicbisey yapmadılar normal diyop gönderdiler soylemesi ayıp cok özür dileyerek yazıyorum bu arada dikkatimi cekiyor hem cok su gibi ve mukus oluyor internetten arastirdim biraz korktum yani
tarafından
Normal hastane bişi yapmaz canım yüzeysel bakar sen araştırmaya hit mutlaka
(590 puan) tarafından
Hamilelikten sonra gidecegim canım suan bisey uapmazlar zaten galiba da hangi bolume gitsem acaba yengem doktor o da kolonoskopi yaptır normal bir durum degil dedi internettende bakiyorum kolon kanseri belirtileri felan yaziyor cok korktum ya bide asirı halsizim yani beni halsizde dusuruyor
tarafından
Canım sen hit mutlaka bişey yapmazlar diyerek bekleme belki önemli bişeydir bırak doktorlar versin kararı inan bilmiyorum hangi bölüm olduğunu
0 oy
(1,776 puan) tarafından
Canım bagirsaklarimdaki yararli bakteriler belki zarar görmüştür. Benden tavsiye kefir iç yada entero germina gibi bağırsak bakterisi ic.

Doktora gittin mi
0 oy
tarafından
Bi besine alerjin olabilor iyi bi doktora git normal degil. Gluten hassasiyeti olabilir 
0 oy
(2,520 puan) tarafından
Normal değil  geçmiş olsun canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 108 göst.
5 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Ozgegzem (610 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 1,102 göst.
0 oy
1 cevap 72 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde SehliMumteni (3 puan) tarafından soruldu