0 oy
460 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (171 puan) tarafından
Kizlar bisi  diyecem eşim pazar işine baslayacakti bende kendim çalışıp  evden çalışıyorum yani altin yaptim çok değil 6 tane tam altın haberi yok ama bana borç para bul dedi kardesiminki gibi gösterdim öğrense daha zırnık koklattirmaz sende para der hep var dişlerim sikintili ona yatırmayı dusunuyorum sizce doğru yapmıyor muyum buarada kendisi tembel 8 aydır evde oturuyor 

14 Cevaplar

+2 oy
(1,168 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
cok doru yapiyorsun bana  gore.. kimse   kusura kalmasin bir  kadinin hep gizli saklisi olmali kotu gubleri icin su dovurde  hic bir  kocaya  guvrn olmuyor.  o yuzden hep arkada  olmali
(171 puan) tarafından
Güven olmadığı için hep kenara koyarım bugünün yarinida var sonucta
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eğer esin o parayı savma yerlere haricyirsa tabiki de yaptığın iyi birşey 
(171 puan) tarafından
Ona guvenmiyirum ve ben çalıştım kazandım
0 oy
(76 puan) tarafından
Bence öyle devam et canm verince de yerine koy paranı az değil  Allah göstermesin yarın biegun bişey olirsa onlar yardımcı olur sana sakın tavır verme
(171 puan) tarafından
Halada çalışıp kenara koyuyorum hiç haberi bile yok hem baskasina borclanacagina bana borçlandı en azından kapıma kimse gelip para istemez
(76 puan) tarafından
Ne iş yapıyorsun canm evde. Seni anlıyorum sen yemiyirsun biriksin diye
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Esine guvenmiyorsan kazandigin parayi vermek zorunda degilsin
(171 puan) tarafından
Bi kaç defa verdim sanki ne oldu anlamadım bende artık yanımda birakiyorum
0 oy
(187 puan) tarafından
Bende alır biriktiririm hep. Biseye ihtiyacımız oldugundada çıkarırım. Ama tekrar yerine koyar eşim. Eğer savurgan biriyse kardesimin demekle iyi yapmssn canm en azndan geri oducegini bilir 
(171 puan) tarafından
Benimki koymuyor işte senin benim olmaz diyor desem ver kenarda kalsin asla vermez
(187 puan) tarafından
O zman sen bildiğin gibi yap cnm
0 oy
(2,520 puan) tarafından
En iyisi canım
(171 puan) tarafından
Aynen bilsem ki çabası var yapmam ama sıfır çaba
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Çok doğru yapıyorsun asla senin olduğunu söyleme
(13,306 puan) tarafından
Ben de Esra ama eşim para kıskanmaz annemden tecrübeliyim babamdan dolayı.
tarafından
Eşten kaynaklı demekki canım
(13,306 puan) tarafından
Evet yaa babam aksine savuran biri tutmayı beceremez annem arada bir atardı kenara çıkarırdı zamanla alıştı hep sende vardır demeye iş kavgaya dönüştü
(171 puan) tarafından
Zamanla alışıyorsun ha ha ha
(171 puan) tarafından
Alışırsa kötü olur ondan yana bende korkuyorum
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Valla ben olsam demem şahsen bende biriktirirm az cok demeden herseyi bilmeleri şart değil 
(171 puan) tarafından
Bencede herseyi söyleyince olmuyor bu sefer benden para bekler
0 oy
tarafından
Dogru yapiyorsun canim aynen devam boyle bilmesine gerek yok soyleme sakinnn
(171 puan) tarafından
Tmm canım
0 oy
tarafından

Tamam illaki bayanın kenarda köşede birşeyleri olması lazım benim yok ayrı bir şey  ama yorumlarda ben çalıştım ettim demişsin.   Neden senin kazandığın seninde eşinin kazandığı ikinizin. Eşin bu şekilde yapsa hoşuna gider mi. Merak ettim. Neden dünyayı ben yarattım havalarında siniz sonuçta oda eşiniz.  Hayat arkadaşınız.  Aynı evi hayatı paylasiyorsunuz.    

(171 puan) tarafından
Bacim zaten doğru dürüst çalışan biri değil çabası olsavallahi verirdim rahatına odun vermiyor
0 oy
tarafından
Canım evee ne is yapyosun 
(171 puan) tarafından
Baharat dolduruyorum filtre sigara yapiyorum
0 oy
tarafından
Eğer esin bu sekildeyse vermeyerek doğru yapıyorsun 

Ben beceremiyorum ya hemen haberi olur 
(171 puan) tarafından
Başta tutamadım kendimi borcumuz varken resmen kısıtlamaktan bisi almıyordum ona baktım yemekler kahveler havada uçuşuyordu ondan sonra kenara koymaya basladim
tarafından
Eşten kaynaklı demekki bu durum
(171 puan) tarafından
Aynen
0 oy
(748 puan) tarafından
Çok dogru yapiyosun senin paran bilmesine gerek yok ancak esinin parasini esinden gizli baskalarina veremezsin .yaotir dislerini hakkin
(171 puan) tarafından
Karar verdim yaptiracam canım
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Himm farklı bir durum yani ben olsam eşimin ihtiyaci olsa verirdim sonuçta onunla birlikte zorluk ceken yine ben olcam ,hem borç demiş yani ben olsam verirdim o altınları saklasam ne saklamasam ne Sanki ama eşimde adam olacak beni gerçekten seviyorsa ve borç olarak alıyorsa verirdim tâbi herkesin kendi kararı farklıdır
(171 puan) tarafından
Benim desem gitti artık ve güvensem al derim verdim de hatta daha önce ama gider yerine asla gelmez yani bende dünyanın bin bir türlü hali var kalsin kenarda dedim
(2,173 puan) tarafından
Canm sende haklısın ama şuan eşin sıkışıksa ve senden gururunu kırıp bir erkek olarak istemişse bence yerinde olsam hiç durmaz verirdim ki çok verdim esimim ailesi 1 kuruş vermedi evlendik kimse destek olmadı biz kendimiz kendimizi evlendirdik diyebilirim sana o yüzden düğünde takılan ortak olan herşeyi beyaz eşyaya verdik mecburen yani ben vermeseydim eşim zorlanacakti onunla yaşayan benim doğal olarak bende zorluk çekerdim gerek yok yani
(171 puan) tarafından
Verdim ama kardeşimin diye biliyor 1 bucuk yıl oldu sadece benimki olduğunu bilmiyor soylemeyi düşünmüyorum soylesem arada kaynayacak sadece asla vermez geri istesem bu sefer tartisma olur
(2,173 puan) tarafından
Bildiğin gibi yap o zaman sende. O şekilde geri. Öder en azından borcunu
(171 puan) tarafından
Aynen öyle

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,808 soru

24,103,498 cevap

332,555 kullanıcı

...