0 oy
564 göst.
Diğer kategorisinde (93 puan) tarafından
Kızlar kaç gündür eşimle ilgili sıkıntılarımı yazıyorum bilen bilir. Gerek onun hareketleri gerek benim hareketlerim genel anlamda bakınca acaba üstümüzde büyü mü var diye düşündürüyor. Eşimin ailesinden birinin adını duyduğum an domuz görmüş gibi hissediyorum. Asla gitmek istemiyorum ailesigile. İyi davrananlar karşı bile bu şekildeyim. Bazen eşimi de domuz görmüş gibi hissediyorum. Biz evlendikten sonra bir hafta geçmişti eşimin eski kız arkadaşı beni arayıp mutluluklar demişti alaycı bı bicimde. Ve geçmişte bu kız çok uğraşmış büyü işiyle. O yüzden başından benzer şeyler geçen varsa ve süreç hakkında yardımcı olabilir mi 

5 Cevaplar

0 oy
(2,520 puan) tarafından
Hocaya git canım
(93 puan) tarafından
Cami hocası anlar mı canım eğer varsa büyü. Burda hiç bilmiyorum başka hoca var mı
(2,520 puan) tarafından
O kadarını bilmiyorum canım bi sorup soruştur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Postalarini fln okumuştum sende büyü fln yok esin şerefsizz eee adamda öyle oldu için sende normal olarak soğudun hepsinden 
(93 puan) tarafından
Kendimi o kadar kötü ve çaresiz hissediyorum ki. Ama şöyle bakınca geçmişten beri acaba diyorum büyü olabilir mi canım
tarafından
Yok canim büyü fln değildir eşinin yaptıklarından artık sana oyle geliyor Allah yardımcın olsun esinde Allah merhamet versin doğru yolu göstersin
0 oy
(1,896 puan) tarafından

image

fhjhffggsdyu

(1,552 puan) tarafından
Amin, inşallah.. Allah şifa versin.. Bol bol Fatiha, Ayetel Kürsi, Felak, Nas, İhlas okuyun.. Sureler dinleyin
tarafından
İnsanların Allah korkusu kalmamış artık herkes menfaatci çıkarcı olmuş seytanlardan medet umuyorlar birtanede bizim başımızda var cozduruyoruz yapıyor cozduruyoruz yapıyor şeytanlara karışmış iyice bıktık artık kadın 90 yaşında ölmüyor da insanlar daha acıyıp yaşlı diye para veriyor insanlar inanmıyor bunun büyücü olduğuna başına gelmeyen ne bilsin tabi cozdurmek içinde insan bulmak çok zor gitmediğimiz yer kalmadı kimse çözemedi gebzede bulduk sifamizi ne fayda cozdurmekte ise yaramıyor artık hemen yeniliyor lanet kadın Allah iyilerle karsilastirsin
(1,552 puan) tarafından
Allahın belası, yaşından başından da mı utanmıyor.. Eline ne geçecek iki üç gün sonra ölüp gidecek.. Gebzede nereye gittiniz acaba, bizim başımızda da var, kim yaptırdı onu da bilmiyoruz.. Zaten başına gelmeyenler yok diyor
tarafından
Gebze'de küçük sanayi sitesinde çelik akü var Seyfi deyince gösterirler oğullarınin iş yerinde bakıyor karısının haberi yok adam para pul almıyor sadece hediye verirsen kabul ediyor birşey vermesende istemiyor Allah razı olsun o adamdan
(1,552 puan) tarafından
Hımm, tamam teşekkür ederim.. Allah razı olsun
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Canım youtubeyi acıp bakara süresini bir evine dinlet onunede bir surahi su koy kapagini acip bitene kadar alsin su duayi sonra hem kendin hemde esine icir. Evini ve kendinizi sirkeli suyla temizleyin yikayin. Hoca moca hikaye hepsi. Allaha sigin eger boyle bir supe varsa evini koru muhakkak her hafta kendin okumuyorsan bile ac youtubeden bakara suresi ayetel kursi dinlet evine sende dinle.
(93 puan) tarafından
Allah razı olsun canım. Yapacağım inşallah
(2,385 puan) tarafından
Ben her hafta yada haftada 2,3 kere bunu uygularim kendimde okurum. Cok sukur huzurumuz yerinde. Herseyden once evinizi koruyun. Buyu olmasina gerek yok kari koca arasina seytan cok girer kotuluk fesatlik asilar. Evini koru canim.
(93 puan) tarafından
Allah razı olsun canım haklısın. Şeytan en büyük düşman sürekli oynuyor bizimle

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 432 göst.
26 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 193 göst.
26 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,935 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 636 göst.
21 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yildizladakayar (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 463 göst.
26 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hayatzor (122 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,894 soru

24,104,536 cevap

332,616 kullanıcı

...