0 oy
215 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ağaçtan dut topluoduk onu yukaru uzattım al diodum oda alip asagi yuzume atyodu bı anda ruzgar esti yazmam yüzüme yapisti cekym derken dengemi kaybettim oğlum düştü tutum ama beraber düştük ayagni inctmis sanrm doktora gotrduk röntgen cekildi kırık çıkık yok biraz baldır kismnda şişlik var kendimi çok kötü hissediyorum dua edin lütfen ağrısı var biraz uyudu smdi  Rabbim kimseyi evladyla sinamasin

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rabbim şifa versin inşallah düzelir hemen annesi 
tarafından
İnşallah canım inşallah
-Reklam-
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Allah şifa versin
tarafından
Çok sağol canım:(
0 oy
(161 puan) tarafından
Şişlik için buzu beze sarıp 3 4 dakika tutup geri çekin bir kaç kere yapın hem iyileşmesi hızlanır hem ağrısı.Yeni başıma geldi benimde bizde röntgen çektirdik çok şükür sorun çıkmadı.Ama 1 hafta ayağını hep korudu oynatmadı ağrıdığı için 
tarafından
Kaç yasinda canım benmki 1bucuk çok üzgünüm kalkmaya calisti köye geldik tatile tavukları çok sevio görünce atıldı kalkamadı ağladı ağrısı oldu hemn geçermi öyle yapsam :(
(161 puan) tarafından
Benim bebeğim 6 aylık yeğenim kucağında bıraktı bir anda bacağının üstüne düştü ama çok ağladı.En azından biraz rahatlar bize doktorumuz tavsiye etti buzu bir de krem verdi onu kullandık günde 2 kere.2 günde ağrı kesici etkili ateş düşürücü verdim ağrısını alsın diye 1 hafta 10 güne düzeldi çok şükür.Bebeklerde bu tarz kazalarda iyileşme süreci hızlı oluyor merak etmeyin.Biraz ağrıdan acıdan huzursuzluk yapabilir kuzucuk.Rontgen de temiz çıkmış endişelenmeyin o yüzden.Biz bile bir yerimizi vurdugumuzda dustugumuzde canımız ne kadar acıyor normal o yüzden ağlamaları
0 oy
(2,520 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım anlık oluyor zaten herşey üzülme
0 oy
(15,701 puan) tarafından
Amin.

Geçmiş olsun Rabbim şifa versin 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 179 göst.
13 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Defneee (908 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 434 göst.
5 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Yumurtabitmis (3,507 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 134 göst.
0 oy
2 cevap 2,728 göst.
30 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,113 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,778 soru

24,103,184 cevap

332,544 kullanıcı

...