0 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (4,100 puan) tarafından
Kurban Bayramında kızm 6 aylık olacak nasipse. Ailemde bulunduğum şehre gelicek görmcemlrde gelir büyük nenelr büyük dedler faln hazır hepimiz Bi aradyken mevlt okutmak istiyorum hem bebek mevlüdü hem ev almıştık onn mevlüdü ikisi Bi arda oktsam diyorum aile içinde dıştan kmsye gerk görmüyorum kına yakmak flan düşünmüyorum sizce uygun olr mu eğr uygn derseniz ikram olarak ne hazırlamam grekiyo çnkü dha kmseye bişey söylemdm konuyu açtığımda tam blgi vermek istiyorum yorumlarınız içn şimdiden teşekkür ederim 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence olur mantıklı yani

İkram olarakta etli pilav tabiki:D 

Hazir su böreği alirsin bide tatli aldin mi tamamdir bence sarma falan saramazsin sanirim kucuk bebegin var
(4,100 puan) tarafından
5 aylık şuan işte :) etli pilav mantıklı olablr aslında hem kestğimz kurbanda yaparız dha güzel olr
tarafından
Aynn cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben bu islerden pek anlamam ama ben yapmak istesem kimseyi çağırmadan duasını fln okuturdum mevluta harcayacak parayı yardıma gerçekten muhtaç aileye verirdim 
(4,100 puan) tarafından
Harcama kısmına gelince öyle şaşalı bişy yapmıcm yani maddiyatlı bişey olmck emn ol gösteriş delsi bri değilm en sadsni düşn dua okunp bişeyler yenp kalkılck evde olan malzemmle yani
tarafından
Heee ben buyuk mevlut sandım ozaman börek kek kurabiye al ve bi pasta tap salata kisir sarma
(4,100 puan) tarafından
Pandemi zamnı ne büyük mevlüdü kız :) aile arasında işte :) kızm zaten kalabalığı sevmiyor :) kendimizce dye düşündüm makst hep aileler toplansın hem mevld okunsun Bi arda olalım dye
tarafından
Ozman iyi düşünmüşsun kuzum
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Pide yaptır yiyin caniko
(4,100 puan) tarafından
Bi arkadaş etli pilav demş bna mantıklı geldi ama blemedm şuan

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 231 göst.
+2 oy
8 cevap 359 göst.