+1 oy
92 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bebeğim hiç uyuyamıyor gözleri kıpkırmızı oluyor çok uykusu var ama uyumuyor yatırıyorum yeniden uyanıyor ağlıyor. Karnı tok altı temiz arada gazı var ondan uyumuyor ama gazı olmadığındada uyumuyor. En fazla on dakika uyuyor neden böyle oluyor ? 

5 Cevaplar

0 oy
(2,520 puan) tarafından
Bi sıkıntısı vardır   canım yoksa ne kadar direnirse direndim bi süreden sonra uyur
-Reklam-
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Kaç aylik canim bi Bnyo yaptır ılıman suyla 
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Bence haline şükret çnkü dün komşum kahve içmeye geldi abisnn torunumu ne varmış çocuk devamlı sallanmak istiyomuş durunca ağlıyomuş emerkn de uyurknde sürekli sallıyolarmış arabyla gezdrmişler yne de fayda etmemiş doktra götürdüler mi dye sormadım valla 
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Gaz cikarmasi iyi bir sey degil gaz cikariyodsa icerde gaz sıkışması vardir bebegine gaz damlasi kullan ve her gun ayni saatte
0 oy
(3,101 puan) tarafından

Uykuya gecemiyordur.uyku zMani gecnce.cok agresif olurlar ve biz cok uyucak sansakta tM tersi daha az ve rahatsiz uyurlar.eger yeni dogum yaptysan zaten  tum gun uyur.sen isaret beklwmw uyandi ya iki oyna besle altini al geri uyut.birde eger yeni dogduysa uyurken wllerini sikistir pijamasina yada kundak yap.elleri hareket eder yine uyanir bu şapşikler :)kac aylik blmedgm icin yenidogana gore fikir verdim ama sansimiz artik

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 67 göst.
14 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Demet90 (477 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 184 göst.
23 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Defneee (934 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 200 göst.
19 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Ayselaras (307 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 393 göst.