0 oy
408 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Benden habersiz gizlice kocam olacak insan gizli saklı çocuğumun için biriktirmiş olduğum kendime tek bisey almadan kenara koymuş olduğumuz 6 tane çeyrek vardı geleceğe yatırım amaçlı o iğrenç insan çocuğu bile gözü önüne gelmeden eli bile titremeden çal gönder

Dun akrabasının msjini silerken gözüme ilişti gidiyim bakıyım cebinde parası yokta şuan dedim oğlanın altınini gondermis olmasın icime kurt düştü gittim baktım ki yok nedenini kime gönderdiğini de söylemedi sanane yedim benim kazancım değil mi dedi. Eli nasıl titremedi nSil gözüne görünmedi mi çocuğum atm ye para atarken o sabinin parasına nasıl el koydun. Hadi maaşından gizli saklı gonderiyordun neyse diyordum bunu yavruma nasıl yaptın bunu yuvana nasıl yaptin bu adama ne demeli

7 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Belki bosanip bu dertlerden de kurtulmak lazım 
tarafından
Boşanmak çözüm olmuyor olsaydı bn bosardim (•‿•)
tarafından
Ne çözüm peki deli şeytan boşa kurtul kendinden de aç hain ailesinden de
tarafından
Kız senin eşin asker mi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay çok kötü olmuş ya 
tarafından
Gozyadlarim sel oldu
0 oy
tarafından
Kime gönderdiği önemli. Çok mu acildi acaba
tarafından
Kime gonderdigi hiç önemli değil beş yıldır ailesi yiyo oraya gönderiyo onlar yatıyorlar çalışsalar da yok diyolar calismasalar da olan bana oluyo giden benden gidiyo bir değil on değil dort yıldır böyle ben fedakarlık yapıyorum yeri geliyor acil ihtiyacıma dahi elimizde yok diyip erteliyor onlara gelince saçıp savuruyor bu adaletin hangi kefesine sığar
tarafından
Tabi çok haklısın ama. Keşke bulamayacağı bir yere saklasaydin
tarafından
Ben böyle bir adilik yapacağı aklıma gelmezdi açıkçası yapamaz dedim oğlu adına kıyıya koyduğumuzu göndermez dedim
0 oy
(334 puan) tarafından
kime gönderdi acaba ve üstelik kendisi yememiş bir başkasına göndermiş demek ki geri gelecek borç olarak vermiş
(334 puan) tarafından
izin vermeyeceğinizi bildiği için öyle davrandı, yada isteyen kişi kimsenin bilmesini istemedi, belki çok zor durumda olan birine gitti bu açıdan da bakmak lazım
tarafından
Beni zerre ilgilendirmiyor dört yıldır beş yıldır İzmir deki ayyaş eniştelerine kadar yedi bitridi benden kısıldı
(334 puan) tarafından
eğer dediğin gibiyse o zaman çok ayıp etmiş
tarafından
Dört yıldır nisanlilikta bu yana eşim bana kendini acindirdi ailesine yedirdi herseyden mahrum birakti
(334 puan) tarafından
Allah ıslah etsin canım
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Ailesine mi gönderiyor 
tarafından
Evet maalesef
0 oy
tarafından
Sende sakla bundan sonra gösterme ona 
tarafından
Selda Hanım bide ailesinin bana yaşattıkları var bide bna xektirdikleri var onlara hiç girmiyorum bile
tarafından
Esin niye izin veriyor bu duruma
tarafından
Eşim tek onlar mutlu olsun da herseye razı gelir geldi de zaten
tarafından
Korkak seninnesin bnm esim de öle korkuyor hep birşey demiyor ama bn hakimi savunuyirum
tarafından
Ailesinin korkusundan durum bile yaptırmaz watsap ta tek resmim var ailesi burnundan getirir ya yana bir resim koysam. Kısin çiçek alıştı saksıda kardasi msj attı aradı hakaret etti tek kelime edemedi onlara
0 oy
(76 puan) tarafından
Ahhh canm seni o kadar iyi anlıyorum ki Allah ıslah eylesin benim eşimde bende habersiz bilezikleri aldı çaldı bildiğin şimdi evde 5 kuruş para bırakmam anneme veririm gram yapar kuyumcuda bekletiirm yemin ettim dışarı atarım sana vermem bundan sonra diye insan yine kıyamıyor ama çocuklarımızın geleceği için ya annene ver bundan sonra yada Kuyumcunuz a birakin
tarafından
Kuyumcuya da güven yok geçen sene Allah size göstermesin kuyumcunun birini altınları alıp kaçmıştı haberlerde görmüştüm sizde bırakmayın Kuyumcuda bence kimseye güven yok daha da bıktım usandım ben çekiliyorum tümden yedirsin ailesine bana kıyamayip yediridigi herkese zehir zıkkım olsin
En başta kocama hakkım helal değil

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 546 göst.
0 oy
8 cevap 408 göst.
0 oy
6 cevap 423 göst.
5 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ruya123 (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 246 göst.
9 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (720 puan) tarafından soruldu