0 oy
129 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
yeniden gösterildi
Kızlar 10 aylık evliyim sürekli evdeyim dışarı çıkıp hareket edecek bir yer yok malesef, evlendiğimde 57 kilo filandım şimdi 70 oldum, 5 Haziran'da kendimce diyete başladım sabah tartıldığımda 68.50 gösterdim, ekmeği kestim yemeklerin porsiyonu azalttım 1 kepçe çorba, 3-4 kaşık yemek, yoğurt ve salata tüketiyorum, suyu çok içemiyorum günlük anca 1 litre, önerebileceğiniz başka yöntem varmı ? 
Gebelik planlıyorum doktora gittim demir ve d vitamini eksikliği çıktı takviye ilaç verdi ve zayıflamam önerildi çünkü boyuma göre kilom fazla, 160 boyundayım.

4 Cevaplar

0 oy
(3,999 puan) tarafından
Canım Leslie yap , hareket etmeden çok zor . Dışarıda yapamıyorsan evde yap.  Uyguladigin liste çok güzel , spor da yaparsan verirsin , 10 ayda çok almışsın ama ya 
tarafından
Ben hatayı şurda yaptım sabah eşimle kahvaltı yapıyordum onu işe gönderip uyuyordum orda kilo çok aldım bide abur cubur derken, doğudayız görevden dolayı bı park yok spor salonu yok evin içinde kaldım baktım olmuyor böyle bari diyete başlayım dedim izne gitmeden biraz zayıflayım tombik oldum :) deneyeceğim leslieyi :)
-Reklam-
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Ben çocuk düşünmeye başladığımda direkt diyetisyenin yolunu tuttum. Çok sağlıklı kilo verdim hepsi yağdan gitti. İstersen sen de öyle yap. Kastan veya sudan da verebilirsin. Öyle olursa sağlıklı olmaz. O sana daha güzel yöntemler sunar. Ben kilo verip rahim filmi çekildim. İki ay sonra hamile kaldım
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Bu yeme ıcme ıle her gun yarım saat 45 dk spor yaparsan kısa surede ıstedıgın kg ye ınersın.Her gun spor sart bıraz egzersız bıraz mezdeke bıraz zumba tamamdır mezdekeyı son 10 dk acıp calkalamak evladır ardına bır dus oh mıs bıde her gun bır maden suyu ıc 
tarafından
Leslieye başladım bugün inşallah güzelce zayıflarım 45 dakika olanını yaptım
0 oy
(677 puan) tarafından
Cnm yemek varsa corba içme yemek+salata+ayran yada yogurt hep akşamları bu şekilde beslen akşamları ekmek yeme hiç ve pilav yersen haftada bir kez ye 3 kaşığı geçmesin.sebze yemekleri susuz olacak oda 5 kaşık ama salata ve ayran istedin kadar ye.ben diyetisyene gidiyorum aralıklı oruç verdi  bana.sabah aç karna sirkeli su yarim saat sonra sade kahve sonra spor saat 10 da kahvaltı bildiğimiz klasik diyet kahvaltısı

Öğleden sonra 3 te ara öğün 

Aksam 18 de aksam yemeği 

Gunde en az 45 dk spor ve her hafta sporunu arttirarak değiştir hemen kilo verirsin

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 542 göst.
26 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.
28 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,508 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 542 göst.
22 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mdbk (728 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 301 göst.

Kategoriler

1,471,098 soru

24,093,973 cevap

331,944 kullanıcı

...