Kizlar ben hamile olunca sigarayi biraktim başlamayi da düsnmuyorum eşim mutfakta iciyor o an bi isim olup girince anında üstume saçima siniyor koku , havalandirmayi pencereyi bile.acsa
Şmdi annem geldi azcik temizlik yemej yapiyim dye bir haftadr bende o da iciyo balkona cikin diyorum ona da üşeniyolr soguk falan diye
Bide iki gune kaynanam geliyo o da içiyo ya ben kafayi yicem içeri koku geliyo diyorum suratlaniyolr bide sorun bendeymiş gbi huysuz olmusm gbi bana tavirlaniyolr , rahat degillermiş bilmem.ne
Valla ben 9ay.sigara icmedim bugun yarin bebegim doğcak onun burnuna bi gelsin o koku hepinizi polise sikayet ederim falan diyorum şakayla ama ciddi anlamda cok rahatszm bu kokuya bi çözum var mi ?
Icerken kapıyi kapattirip cami acmaya alistir canim. Bi de hassassan oda parfümü kullan mutlaka :)
Ayni dert.bendede var hamile kalinca bıraktım ve kokusunu aldigim an icim kalkiyo nefesim tikaniyo evim cok küçük balkonum yok camasirlari astigim kiler gibi kullandigim bi odam var orayi esime verdim icerken cami ac diye inadina gider.banyoda mutfakta icer kavga ederim..ablamlar geldi evimi temizlemeye onlarda iciyodu bir iki derken baktim olmicak aldim karsima kirilcak darilcak bisey yok ben biraktiysam fedakarlik yaptiysam cocugum icin sizde yapicaksiniz icemezsiniz dedim icmek isteyen ya o kucuk odada icsin yada disari ciksin dedim surat yapmaya haklari yok valla hamile olan sensin onlarin dusunmesi lazim onlar bizi idare edecegine biz ediyoruz ya valla sinir oluyorum
Bnde dedim dedim dinletemedim içiyordum bıraktım hamileyken şuan da kziyorum içme diye
canm miden bulanmis kusuyormus numarasi yap bi anda öv ve lavaba kos ;) icmez olurlar.
vallaha yalan yok bende iciyordum ama dedim hamile oldugumu ogrendigim an birakkicam dedim kimsede oyle dikkatsiz davranmiyoelar sagolsunlar.
sen dedigimi yap canm :)
Bende öğrenir ogrenmez bıraktım eşim iciyor ama asla evde icmiyor kapının onune inip icip geliyor ve hemen dişlerini fircaliyor evde asla izin vermiyoruz kimsenin içmesine
Bos bi odaniz varsa veya wc de icsinler benm evim 2+1 esimi bu soguk havada balkona cikartmaya kiyamiyom benm esim icer ama ben hic hgzima suremimism daha odada icyo caminida acyo havhavalanyo koku kalmiyo bazen balkona gelyo icyo bende mutfakta yemek yaptigm icn mecbur cami acmak zorunda kalyom yoksay koku eve giryo diyom bendemi alişsam napsam iyi bisiymis sanki diyom yok deli ne alismasi cocuga zarar diye sigariyi sonduryo
Cnm ben günde 1 paketten fazla içiyordum eşim kayn babam annem babam hepsi içiyor haliyle canım istiyor koku da siniyor üstüne ne desem anlamıyorlar sanki kendi icmiyormus gibi diyip çıkıyorlar maalesef ona bı çözüm yok
1,486,252 soru
24,298,551 cevap
343,925 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın