0 oy
313 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (178 puan) tarafından
Kizlar gün içerisinde nasıl geçiyor neler yapıyorsunuz. Kaç kelime söylüyor mesela neler yapabiliyor. Kaç kilo yemesi nasıl aktive olarak neler yapysunz gününüz nasıl geçiyor:)

5 Cevaplar

0 oy
(19,155 puan) tarafından
Fazla yemek yemez. Anne baba abla gitti düştü aç su mama vs 10 15 kelime söylüyor. Yerinde hic durmuyor surekli bir koşuşturmaca peşinde 
(178 puan) tarafından
Ahh yemek yememe beni bitirdi zaten.  Gün içerisinde otuurdugunu görmüyorum bende. Kaç kilo peki canım. Kaç öğün yiyor yada ne yiyor bizimki 3 oda zorla tabi dolu dolu değil.
(19,155 puan) tarafından
Bizimle yemeğe oturur canim 3 öğün arada bir mama ister biberonda süt veririm. Kac kilo oldugunu bilmiyorim en son 1 yaşında 12 kilo çıkmıştı bugün 16 aylik oldu
(178 puan) tarafından
Çok iyi kilosu canım maşallah.  Umarım bizimde dişten dolayıdır ve geçici birseydir.
-Reklam-
0 oy
(14,245 puan) tarafından
Sabah 6 da uyanıyoruz oyun oynuyoruz emiyor kahvaltı artık ne yedirebilirsem 10da 1 saat kadar uyuyor kalkıyor yoğurt çorba o an da ne varsa yediriyorum az yiyor yine 4 5 gibi bir daha 1 saat uyuyor kalkıyor akşam yemeği sonra oyun oynuyoruz deli gibi akşam da kaçta uykusu gelirse uyutuyorymm 9 gibi falan hiç yerinde durmuyor iyice yürümeye başladı dün hatta kaşını yardı yaramaz oğlum 
(178 puan) tarafından
Maşallah. Bizimki de anne baba dayı dede hadi hahaha şııı diye taklit yapıyor:))
(14,245 puan) tarafından
Dayı dede hadi hahhahaha bizde de var canım çok fena taklit yapıyor bu bebisler :)
(178 puan) tarafından
Ayy evet ya çok şaşırdım bende gülsün diye yapıyordum kapmış hemen :)
(14,245 puan) tarafından
Eşim bir kere espri olsun diye tişörtümün içine bir şey attı boldu baya tişörtüm gidip gelip onu yapıyor şimdi aggaahgaya manyak bu çocuk :DDD
(178 puan) tarafından
Çok dikkat etmek lazım yanlarında:)))
0 oy
(7,436 puan) tarafından
15 ay olmak üzere şu aralar azı dislerini çıkarıyor hiç birşey yemiyor çok huysuz.9700 kilosu kız bebek.herseyi anlıyor verdiğim komutları ne dersem gidip yapıyor anne baba demiyor şöyle dedigimizde utanıyormus gibi hareket yapıyor ama anne baba nerde dediğimizde o diye işaret ediyor dede çiş buuuuuvvv(süpürge sesi) gol birseyi saklıyor yok diyor pisi pisi miyav huvv (köpek) gel ver al diyor.herseyi parmağıyla tek tek o o diye soruyor kitabı var içinde resimelr var öğrenebileceği seyelri öğrettim sorduğumda hepsini gösteriyor anahtar nerde dedigimde tık tık yapıyor eliyle de aciyormis gibi yapıyor yap boz oyuncak var onunla oynuyoruz kitap okuyoruz yerinde pek sabit duran bı çocuk değil genelde çekmece falan karıştırıyor o döküyor ben topluyorum ben temizlik yaparken oda siler 
(178 puan) tarafından
Yaa Ne güzel maşallah canım. Bizimde öyle işte disten dolayi büyük sorunumuz var öyle aman aman yiyen bir çocuk değildi zaten ama bu kadarda değildi ya.
(7,436 puan) tarafından
Benim kızımda öyle canım az yedi hep ama bu dönem cigneyemiyor dişlerden tek yediği yoğurt
(178 puan) tarafından
Yaa bi sevdiremedim yoğurdu. Pekmezle verdim meyvelerle verdim yok yemiyor bende yayla çorbası yapıp öyle veriyorum.
0 oy
(282 puan) tarafından
Oğlum 15 aylık olacak hiç yerinde durmuyor heryeri dağıtıyor sonra beraber toplayip tekrar beraber dağıtıyoruz mutfak dolaplarıni boşaltıp içine saklanıyor gün boyu çok aktif oyunlar oynuyoruz 5 6 kelime söylüyor bir şey isterse ona götürüp işaret ediyor su istiyor ekmek istiyor günde 1 defa uyutuyum 12 de kesin uyumuş olur saat en geç 3 e kadar falan uyur uyanır yemek yediriyorum ne yerse işte sonra meyve kuruyemiş falan yiyor eline ne verirsem yiyor çok aktif beni emiyor hatta sömürüyor diyebilirim yemesi bazen iyi bazen hiç yemiyor en son 11.700 kg şimdi bilmiyorum kuzum ama kilolu bir bebek gibi görünmüyor zayıf duruyor yani kilo almış aslında ama hiç belli olmuyor boyu biraz uzadı galiba 
(178 puan) tarafından
Aynen akşam bizde o saatte uyuyoruz ama şükür gece kalkmamiz bizimde az oluyor.
(282 puan) tarafından
Gece emmesini ben kesmek istiyorum çok yoruyor artık beni zaten nasıl kesebilirim gece emmmesini bir fikrin var mı
(178 puan) tarafından
Canım ben 9aydan sonra bitti o iş. Kilosu o zamanlar iyiydi doktorda kesebilirsin dedi çünkü ac olmaktan ziyade alışkanlık yaptı o yüzden her gece o saatte kalkıyordu. Bende uyandığında şu veriyordum sadece evet ağladı ilk zamanlar ama ben kararlılıkla aynı şeyi yaptım hep sonra alıştı. Nasıl uyuyor mesela.
(282 puan) tarafından
Hep emerek uyudu oglum sallayarak falan uyutmadim
Tam desteksiz uyutmaya alistiriyorum ha hasta oluyor ya diş giriyor araya yine düzen kayıyor normlafe desteksiz uyuduğunda geceleri uyanmiyor
(178 puan) tarafından
Bizimkide tam desteksiz uyuyor diyemem. Nadirde olsa bazen memede uyuyor ama genelde emziriyrum sonra o dalmadan yatağına koyuyorum.
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Su an diş donemi olmadığı için yemesi güzel maşallah. Sabah 6 7 gibi uyanır babasıyla hemen oyunlara baslar. Ben ıraz daha uyurum uyanınca kahvaltı yaparız. 10 11 gibi uyur 1 1 buçuk saat. Sonra uyanır yemeğini yer oyunlarını oynar. Su sıralar tek başına oynamaya başladı. Odasında zaten bütün oyuncakları. Odasına götürüyorum kamerasını sa açıyorum. O oynarken bende kameradan izleyip işimi gücümü yapıyorum. Sonra 3 gibi uyur yaklaşık 2 saat. Sonra akşam yemeği yeriz 8 9 gibi yatar. 10 15 kelime söylüyor. Sürekli oyun oynuyoruz şarkılar söylüyoruz babamız da evde olduğu için dolu dolu geçiyor günümüz. Kitaplar okuyoruz parka gidiyoruz saklambaç oynuyoruz. Böyle böyle geçiyor. Su an 16 aylık su son 1ayda daha bir büyüdüğünü hissediyorum 
(178 puan) tarafından
Yaaa maşallah düzen oturmuşsun gerçekten ne güzel bi ara bizde öyleydik ama maalesef smdi eser yok.
(3,550 puan) tarafından
Bu zamana kadar hiç düzenimiz yoktu şimdi şimdi oturdu Allaha bin şükür. Sabir kuzum düzeliyor zamanla
(178 puan) tarafından
Ins canım sabırla bekliyorum zaten :)

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 90 göst.
28 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde mugetoprak.38 (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 539 göst.
6 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde prensbioglum (353 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 552 göst.
13 Nisan 2021 Diğer kategorisinde menda (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 242 göst.
24 Aralık 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (515 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,234 soru

24,427,170 cevap