0 oy
327 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (131 puan) tarafından
Gorumcemlere geldim 2 saat uzaklikta en 2 yıl önce görmüşümdür geldik işte kaynanası turşu birde başka birşey var koy orda yesinler dedi yanlarimdaydim bnde hayır dedi sanki ben onların setlerine muhtacım gibi ama sinir oldum ister istemez siz olsanız alınır mıydınız cevap vereceğim ama şimdi yoldayız annemlere gidecem kalktım ordan siz yazın cevap sonra vereceğim

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Belki kayinvalidesi bisey yapinca lafini yapiyosa iste suna sunu verdim buna bunu verdim diye oda sevmiyodur bu huyunu belki sizin almanizi istememistir oyuzden kotu dusunme sor bence
-Reklam-
0 oy
(30,263 puan) tarafından

Çok ayıp etmiş gerçekten

0 oy
(3,454 puan) tarafından
Orada yesinler derken canm anlamadm
0 oy
(876 puan) tarafından
Deseydin kız sende gerek yok diye itici bi şekilde
0 oy
tarafından
Terbiyesizlik yapmış canım biraz koy ne olacak sanki
0 oy
tarafından
Ay nasıl görümce bunlar ya geçen de burda birinin görümcesi yaptığın fasulye yemeğini beğenmedim kötü olmuş demişti. Abi açık sözlü olmak farklı kalbi kaskatı olmak farklı şeyler ya. Ne var bir kavanoz koysa kıtlık mı olacak evinde. Hadi sen orda duydun canın çekerse bir şey olursa bir de layınvalidesi demiş yani. Bu insanlar kul hakkını hepten unuttular Allahım sen sonumuzu hayret. Sen de şöyle gereksiz birine yazma kız borak muhatap bile olma
0 oy
(163,572 puan) tarafından
Cidden ayip etnisde keske sende yok hic gerek yok deseydin
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Benim de çok zoruma giderdi çok üzülürdüm ama cevap vermezdim bazen insanların yaptıklarının zoruna gittiğini belli edersen oh derler iyi yapmışım derler

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 621 göst.
2 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Senbihterziyagilsin (142 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 179 göst.
+1 oy
4 cevap 239 göst.
9 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ecrings (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 518 göst.
6 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (7,361 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,482 soru

24,184,292 cevap

336,512 kullanıcı