0 oy
420 göst.
Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından
Eşimin iş için whatsao grup var bir sürü çalışan bayanda var grupta eşim yatınca msj fln gelince bakıyorum gruba sürekli az önce kalktı niye ben grup msjlarina baktım diye ağzına geleni saydı bende ne var bunda senin benden özel birseyinmi var hayır giremessin telime ben msj lari geç görüyorum bende bakıyorum merak ediyorum sırf telefona baktım diye senden nefret ediyorum ***** ol de kurtulun sende diyor okadra zoruma gittimi kim olsa bakar ben güvenmiyorum merak ediyorum bakıyorum sürekli bu kadar ağır laf söylemekle haklimi siz olasaniz bakarmisiniz eşim akşamları konusuyir numaraları kaydediyor iş gereği konuşup msj lari silip çağrı kaydı silip geliyor bende görüyorum msjlari o sildikce güvenim dahada yıprandı 

10 Cevaplar

0 oy
(2,364 puan) tarafından
Güvensizlikten dolayi bakmissin sen de esinin de demekki korkulacak birseyi varmis ki öyle tepki gostermis kötü söz sahibine aittir sen üzülmemeye çalış canim biliyorum ağır geliyor ama değersiz insanlar için kendini yıpratma
-Reklam-
0 oy
(17,209 puan) tarafından
Yanlış anlam ama sakladığı bir şeyler var...Bu kadar tepki ağır olmus
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Güvensizlik yapınca oda yedirememiş inadına yapmıs canım 
0 oy
(677 puan) tarafından
Esin3 karşı guvensizsin belli ama bence bi yerde haklı bende  bnm mesajlarıma benden önce bakilmasina sinirleniyorum.birde eşinin ki grupmuş herkesin olduğu yerde ne konuşabilirki iş dışında.cok üstüne düşme bıktırırsın 
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Eşine neden güvenmiyorsun bilmiyorum ama işle alakalı gruplar da farklı şeyler olacak değil sonuçta. Işıyle alakalı mesajlara bakman uygun değil.
0 oy
tarafından
Benim eşimde ben bakmadan gelen mesajlara bakma dedi canım önemli olanları kaçırıyorum dedi belki o yüzden kızmış olabilir 
0 oy
(15,014 puan) tarafından
Eşine güvenmiyorsun ok ama iş yeri mesajinı sen okursan adam daha sonra girip bakmadıkça yeni mesajı göremez ki belki önemli bir durumu kaçıracak. 
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Eşimin de grupla ri var asla bakmam
0 oy
tarafından
Benim esim herseyi aninda siliyor bekarkende oyleydi alışkanlık haline geldi hatta bazı mjsterileri siparis veriyor anında aradigini sildigi icin numaraya geri dönüşte yapamıyor sıkıntısını çekiyor bence hic uğraşma ustune gittikçe kendilerini birsey zannediyorlar bide ajlinda yokken aklına sokarsın bu davranislarla
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Valla eşim asker birlikte yasarken ben hep okurdum hatta eşim görmediği messjlari ben solerdim ona bak bole olmuş die 5 den fazla grup vardı birşeyde demezdi

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 408 göst.
25 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sugra (1,299 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 695 göst.
16 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 158 göst.
1 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 277 göst.