0 oy
480 göst.
Diğer kategorisinde (579 puan) tarafından
Kızlar gök gürültüsünden ve şimşekten çok korkuyorum akşamdan hava durumuna bakıyorum yarın yağışlı ise korkudan uyuyamıyorum artık kalbim ağrıyor biliyorum iyi değil ama dualar dinliyorum okuyorum atlatamıyorum şuan hava o kadar kötü ki nefesim daraldı. Evim en üst kat ondan da korkuyorum. Saçmalama sadece sen mi varsın millet dışarıda diyorum ama engel olamıyorum. :(

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende bayiliyorum o seslere ya suan gok gurultusu ve simsek var :)
tarafından
Kiz sanada bayilirimda :))) vallahi arkadasim var ailecek gorusuruz falan senelerdir bi yanlislari olmadi sukur cocuklari manevi annemiz der bana cok iyi insanlar tadigim konyalilar oyle diyim en azindan :)
(8,568 puan) tarafından
Rabbım kalbine göre insanlar çıkarsın kuzum ki çıkarmışlar çok şükür Allahim cennetinde de komşu eylesin sizi ❤ Konyaya Gelirsen beklerim bize de Karataya :)
tarafından
Aayy insallahta cok zor kiz gelmem benim adam isten firsat bulup normal tatile bile gidemiyo :) bakalim bu sene bisiler yaptirmaya caliscam ama belki bigun arkadasla konyaya kacariz tatile :)
(8,568 puan) tarafından
Hadi bakalım bekliyorum oglusumla senin o kocadan bende de var deli ediyor beni oglanla eve kapandık kaldık kimseler de yok anca 45 km uzaklıktaki anneme gidebiliyorum oda 3 ayda 1
tarafından
Kiyamam ya benimkide koye gitti valla anca bayramda gidicem kiz insallah bi gun denk gelirde gorusuruz burdaki bazilariyla :)
-Reklam-
0 oy
(1,034 puan) tarafından
Panik atak dan kaynaklı cnm bnde bundan 5 yıl önce çok korkuyordum evde nerde kıytırık köşe var oraya girerdim pencereye balkona asla yaklaşmaz çıkmazdim bı yere birgün dışarda yanlz başıma hava birşey bozulup şimşek çakmaya bsladi ve napacagimi bilemedim Ayetel Kürsi okuyarak eve koştum eve girince korkulacak birşeyde yokmuş dedim kendi kendime
(579 puan) tarafından
Valla neler neler diyorum kendime ama engel olamıyorum kalbim sıkışıyor artık ya
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Sesinden mi korkuyorsun yoksa yıldırım düşer falan diye mi canım.
(579 puan) tarafından
İkisinden de korkuyorum canım ya
0 oy
tarafından
Psikolojik destek alabilirsin canim
(579 puan) tarafından
Onu düşünüyorum canım alıcam inşallah
0 oy
tarafından
Korkunun üzerine ne kadar gidersen o kadar yok olur :)
(579 puan) tarafından
Yok canım kalp krizi geçirecek gibi oluyorum
tarafından
Bendeee çok tuhaf ama balondan oluyorm kuzum ama üzerine gitmezsen yememezsin
(579 puan) tarafından
Valla bilmiyorum canım yardım alıcam sanırım
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Kuzum bunun için bi terapi alabilirsin seninki cok fazlaymış 
(579 puan) tarafından
Düşüyorum canım terapi almayı

İlgili sorular