0 oy
295 göst.
Diğer kategorisinde (51 puan) tarafından
Merhaba öncelikle ilk önce bir posta açmıştım gözümün üst tarafında arpacık çıktığını söylemiştim her şey denedim fakat geçmedi biraz internetten araştırdım şalazyon arpacığı diye bir hastalık varmış kiste dönüşüyor Muş bunun bir ameliyat olduğunu söylüyorlar çok korkuyorum çok tedirginim zaten gözümde bir problem var şasilik ameliyat olacağım psikolojimi alt üst oldu

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuzu kist ameliyatı zor bir ameliyat değil korkma benimde dudağının iç kısmında çıkmıştı uyuşturucular kisti aldılar ..  tabi dudak ve göz aynı yer değil göz biraz daha riskli  ..
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hicpiskolojin bozulmasin aynisi bende vardi bi sorun olmadi ameliyata gerek duymadan doktor damlayla uyusturup cikardi ve hic aci olmadi
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Doktora gittiniz mi hiç
0 oy
(8,260 puan) tarafından
Tedavisi varsa neden üzülüyorsun canım benim hiç üzülüp sıkılma rabbim dermansız dert vermesin yeter ki... Çok geçmiş olsun
(51 puan) tarafından
Teşekkür ederim bu hayatta sınaniyorum
(8,260 puan) tarafından
Fiddunya la rahatun diye bir hadisi şerif var dünya da rahat yok ... İmtihan dünyası herkes bir şey ile sinaniyor
0 oy
tarafından
Bi gözümde var di göz kapağımdan belli oluyordu, aldırdım 10 dk lık bişey di sanırım patlatiyorlar oraya bant takiyolar sonra damla falan vermişlerdi diğer gözümde de var ama dışardan belli olmuyo  
(51 puan) tarafından
Peki morluk oldu mu gözünüzde
tarafından
Hayır olmadı, sadece kanlanma oldu daha içinde dahasonra oda geciyo

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,918 göst.
0 oy
2 cevap 187 göst.
27 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Tugbax4 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 232 göst.