Kardeşim normal doğum oldu annem onda 5 gün kaldı kardesimde zaten kaynanası da kaldı ve kardeşim emzirdi bebeğini 17 günlük yassk geldiği için annem kardesimde çok kalamadı ben de sezeryan oldum annem 12 gündür bende ben bebeğimi emziremedim mama veriyoruz zor kendime geldim bebeğim çok ağlıyor çok ta gazı var ben ona mama vermeyi bile bilmiyorum annem bende 12 gün kaldı diye kardeşim reddetmiş annemi babam ve abim anneme kızdı o senin kızın değil mi dedi neden onda kalmadın dediler ben konuştum babamla abimle ben kendime zor geldim dedim ya onlar benim nasıl öldügümü gördüler ya ya ben öldüm dirildim sütüm geç geldi ben bebeğimi emziremedim bile ama dedikleri yaptıkları şeye bakar mısınız bana babam çeyiz bile çıkarmadı durumu yok diye kaynanam çeyiz istemedi ,kardeşime çeyiz çıkardı ama bana nisanimda 1000 TL taktılar babam benden aldı hepsini kardeşime düğününde taktı eşim bu zamana kadar aileme çok yardımda bulundu ailem brnim yardım etsin onlara ama bu nankörlük niye bu bana yaptıkları niye annemi ise çağırdılar annem bana bakıyor diye ise gitmedi eşim dedi gitme ben sana para veririm babam da diyor ver diye 4 cu keredir de işitmeye gidiyoruz bebeğin sol kulağı geçmiyor böbreklerinde de genisleme var bana sorun sende diyor herkes sende süt yok diye bebek memeni tutmuyor diyorlar ben artık yoruldum yoruldum ben bunları haketmedim