0 oy
142 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Merhabalar kızlar. 4 ay önce doğum yaptim. 2 ay sonra adet oldum. Bu ay 2. Adetim olacak yani..

Hiç bir fikrim yok sprial  ile ilgili. 

2 tane oğlum var yeter diyorum şimdilik :) hapı önce oğlumda kullandım aşırı derecede sinir ve Kilo yapti..

Diğerini de eşim sevmiyor.(anladınız siz)

En iyisi Spiral taktirayim diyorum. Tamam bu da %100 güvenilir değil ama öncesinde geri cekilmé yaparız diyorum. 

Her neyse demem o ki adetin 2. Gununde gidiliyor sanırım. Çok kanama oluyor mu? Ve takilirken ağrı oluyor mu? Afedersiniz benim çatim dar. İlk oğlumda iken sancim gelmişti doktor alttan baktı ve dar demişti. Agrir mi? 

Neler oluyor ne değişiyor nasıl oluyor anlatır mısınız anneler? Daha yaşım 23 bilmiyorum hiç taktirmadim. 

Şimdiden yazanlara allah razı olsun. Pek cevap veremiyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(2,310 puan) tarafından
Bişey olmuyo canim girdiginle ciktigin bir oluyo kolay bi işlem 5dk falan sürüyo ama tabi bu kisideki duruma göre değişir kendini kasıp etmesen kolay bir şekilde geçer
tarafından
Hmm anladım cnm. Peki kanaman çok mu geliyor ondan sonra
-Reklam-
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Canım sprialini düzgün bir Dr takarsa bir sıkıntı olmaz bide spriali için adetli gitmen lazım 
tarafından
Kuzu maddi durumumuz sıkıntılı olduğundan devlet é gidecem. Kötü mü takiyorlar
(1,328 puan) tarafından
Yok canım devlette çok iyi Doktrlar  var

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 262 göst.
7 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Yenianne28 (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 420 göst.
9 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde DeRa (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 190 göst.
3 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Oykununannesiiiiii (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 101 göst.
18 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Oykununannesiiiiii (42 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,244 soru

24,180,747 cevap

336,315 kullanıcı

...