Kızlar bir ay oldu balkonuma kumru yuva yapti çalı çırpı getirmiş mandal sepetinin icine. Kıyamadık bozmadık. Sonra yavrular oldu dün 16 gün oldu yavru kumrulardan biri akşam saati gitti çok üzüldük daha yavru diye kedi aldı dedik herhalde. Eşimde çok üzüldü keşke uçtuğunu görsem içim rahat ederdi dedi. Kardeşi balkondaydi bu sabah uçan gelmiş eşim seslendi koş koş kumru geldi diye. İnsan dediğin hayvandan nankör.. çok mutlu oldum paylaşmak istedim.. babayla anne geldi beslediler yavrularını az önce
Kız sorma bizim kaynananın balkonun üst demirine yuva yapmışlar 2 tane yavru yumurtadan çıktı uçup gitti. Biz bozmadık yuvayı. Şimdi gelip yine yattı yuvaya tekrar yavru çıkaracak galiba ☺️
Benim balkonda da domates fidesine 2 3 çalı çırpı getirip yumurtlamış güvercin. Geçen sulayayım diye çıktım gece vakti uçunca aklım çıktı
Ama geri gelmezse diye korkmuştum dün baktım gelmiş yumurtasının yanına ♥️
bizim de ayne büyüttüler ara ara geliyorlar uçma anını gördük biz iki gün arayla uçtular yağmurlu günlerde gelyorlar yine )
Keşke her yer ağaç ve kuş kedi kopek yuvalarıyla dolsa dünya ne kadar güzel olur o zmn hayvanlar yumurtlama zamani bu kadar zorlanmaz eziyet cekmezlerdi
1,486,935 soru
24,308,297 cevap
344,575 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın