0 oy
891 göst.
Diğer kategorisinde (649 puan) tarafından

Sorum yukarıda kızlar? Merak edenlere fikir olur :)

32 Cevaplar

0 oy
tarafından
Esimle birlikte gitmistik hastaneye kapida bekliyordu bizim bebegimiz olacak dedim sımsıkı sarıldi bana cok mutlu olduk
-Reklam-
0 oy
tarafından

5 sene tedavi olmuştum olmamıştı daha sonra Adetim gecikti umudu kesmiştim test yaptım hamile çıktım Tabii o panikle eşime falan da söyledim doktora gittik hamilesin dediler 5 senenin sonunda hamile olduğumu öğrendim:)

0 oy
tarafından
Kırmızı küçük pasta aldım bi kutu hazırladım içine bebek zıbın üstünde babam beni çok seviyor yazıyo. Patik eldiven ve mama önlüğü aldım ustunde aşkımın meyvesi yazıyo içine de not yazdım o sana evlat olmaya hazır, sen ona baba olmaya hazır mısın diye. İşten geldi kamerayı hazırladım gel sana suprizm var dedim öyle kutuyu açınca çok şaşırdı ağladı :)
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Söyleyememe gerek kalmadı midem bulanıyor üşüttüm diye hastaneye gitmiştim Dr kan aldı kolumda serum var bir Dr girdi hamilesin dedi biz şok olduk öyle ama o bebeğimi kaybettim daha sonra 4 defa daha hamile kaldım onlarda hep tedavide öğrendik 
0 oy
(1,168 puan) tarafından
bacakalri. agriyordu. test yapdim  2 tane  inanamadim  1 tanede aldim yaodim. sora  kocam kahfalti yaparken soyledi.    sevin den cildirdi resmen.  kahfalti bile yapamadj oylece  kala kaldi
0 oy
(1,764 puan) tarafından
Ben rahimde 7.5 cm kitle ile gebe kaldim adetim 10 gün geçti ama kese yoktu doktor gebe değilsin kanserdin bu şekilde gebe kalamazsın dedi gönderdi tabi 2 3 gu ağladım bir sürü test istedi hiçbirini yaptırmadım neyse başka doktora gittik yok gebesin ama sağlıksız dedi kürtaj oldum bu şekilde gebe kalmamın zor olduğunu mutlaka ameliyat olmam gerektiğini söyledi haziran da memleketimize gittin 20 günlüğüne eşim haziran 25 de geri dönecekti ben ablamın temmuzda düğünü var diye kalacaktım snra bur defa birlikteliğimiz olmuştu gebe ihtimalini düşünmüyordum cunki zor demişlerdi ve sadece 1 kez birliktelikten tutmaz diye düşündüm.ablamin dugnunu savdık annemin ev temizliğini yaptım komple düğün sonrası perdesi halısı camları vs.annem dedi ki bide burda biz götürelim doktora ameliyat derse onu da ol git dedi doktora gittik evet kitlen büyük var kitle ama yapamayız şuanda hamilesin dedi hemen eşimi aradım inanmadı tabi yok giz kandirma beni giz ciddi misin filan sonucları attim keseyi attım inandı snra eve baklavalar filan gelmişti şubatta da doğurdum şükür 
0 oy
(852 puan) tarafından

Esimin kuzeni baba oldugunu ogrendiginde bende hamile oldugumi ogrendim. Biz biraz da gec elde ettik hamileligi. Biraz buruktu ici kayinvvalidemlerdeydik. Eve gecince sürprizini yaptim. Agladi baya bi cok sevindi.<3 o gun ikimiz icinde cok özel bir gundu

0 oy
(4,061 puan) tarafından
Korona diye götürüldüm oradaki doktor yüzümden anladı senin adetin gecikti mi dedi yoo dedim bugün günü test yapmadan7hoc bisi yapmayalım dedi orda öğrendik eşim dışarıda beni bekliyor Du bende e nabız dan gördüm şok oldum camimin önündeydi zatn zemin katta yattım dedim bebis geliyor eşim şok oldu tabi doktor gel dedi eşime söyledi ateslenmem ve eklem ağrıları bebis ten olmuş benim şaka gibiydi 
0 oy
tarafından

Karın ağrısı ve bulantı ile doktorumuza gittik.  Reglimde geçmişti ama ihtimal vermiyorduk çünkü 5.5 sene tüm uğraşmalarimiza ve 2 tup bebek denemesine olumsuz sonuç almıştık 

Üşüttüm heralde diye diye gittim doktora
Dedim doktorcum böyle böyle 
Gel bi bakalım dedi
Ve ta ta ta hamileymişim
Olumsuzluğa o kadar alışmışım ki inanmadım 
Eşimi çağırdı 
Kalp atışını dinletti bize
Şimdi oğlum 2 ay 20 günlük 
Çok şükür Rabbim'e 
Allah 'm tüm evlatları korusun isteyen herkese nasip eylesin inşallah 
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Adetim geciktigi icin şüpheleniyorduk. Test aldk eczaneden birlikte. Annemlerdeydik o gün. O salonda bizimkilerle oturuyordu. Ben odadan ceketn cebinden gizlice testi aldm yaptm. Pozitifti. Sonra onu odaya çağırdım. Testi versene yapaym dedim. O da saf gbi ceplernde testi ariyodu:))) sonra orda arama elimde dedim gösterdim. Bakti çok mutlu oldu. Sarıldı öptü:D
0 oy
(288 puan) tarafından

Off bizim esimle hicbir seyimiz romantik degil yaaa.bebek istedigimiz icin devamlı test yapıyorduk.2 tane test aldı. Teste damlatmayi bile o yaptı:silly: bize sürpriz 2 çizgi oldu.

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 2,686 göst.
0 oy
27 cevap 614 göst.
0 oy
32 cevap 1,175 göst.
0 oy
18 cevap 1,245 göst.
29 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Atiye nur (289 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,586 soru