Demeye fırsatım kalmadı, benim gebelik testimi kendi yaptı , bana sen hamilesin dedi :)))
Canim elinde küçük kalpli kutular varsa onun içine gebelik testini emzik birde patik koyup onların en üstüne de baba ben geliyorum yaz
Testte hamile oldugumu gorunce aradim ben hamileyim.dedim buikisindede bu sekil oldu
Ben bı tane ayakkabı almıştım kutuda onu verecektim ama öğrenince heyecandan unuttum ağlaya ağlaya zor soylemistim
Bende istiyom yaaa
Kucuk bi emzik alıp paket yaptırmıştım eşime sana bir hediyem var tahmin et bakalım dedim kutuyu evirdi çevirdi salladı parfüm saat filan dedi en son dayanamadı açtı bir kutuya bir bana baktı nasıl yani bu ne noluyor derken bir iki dakika durumu anlamaya çalışmıştı sonra da habire emin misin doğru mu derken sabaha kadar uyuyamamıştı heyecandan
Yani süslü değil ama emzik almıştım hediye paketinde onu Verdim
Valla ilk 2 de hep yanımdaydı ayni anda öğrendik ama 3. Ikimizede surpirz oldu korundugunuz halde hamile kalmisim esime ilk soyledigimde tepkisi valla ben bisey yapmadim oldu
İlkinde kendim hastaneye gidip kan verdim eşime test sonucunu verdim bu ne fln dedi baya baktı anlamadı beta dedim beta kaç yazıyo bak hamileyim sarıldı gözleri doldu fln güldük ettik işte ama keseyi görmeye gttiğimizde kese yoktu dış gebelikmiş kürtaj oldum hatta ikimiz sarılıp ağlamştk nyse 2. De eşim askere gtmişti bedelli yaptı 15 20 gün işte nyse tam hatrlamıyom kan verdim bn yine hamileyim işte annem dediki nolur nolmaz söyleme bşy olursa orda üzülür nyse söylemedim ama kendimi nası tuttum bilmiom bu askerden geldi söylemesi ayıp adam tabi bni özlemiş dur dur dedim yasak ben hamileyim öyle işte
1,487,832 soru
24,321,462 cevap
345,332 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın