0 oy
157 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (69 puan) tarafından
Romanların 0 pahali oluuor kizlar burada  merkezde il jandarma yakınlarında ikamet ediyoruz yabancisiyim  burasının  buralı.olup ya da bilgisi olan varsa yazabilir.mi acaba 

3 Cevaplar

+1 oy
(1,310 puan) tarafından
Çarşı tarafinda vardı hala duruyor mi bilmem 2 sene önce ordan çok kitap aldım ama ismini hatırlamıyorum şimdi 
(69 puan) tarafından
Yaa bu bakircilar felan o taraf mı canim baska yer bilmiyorum da araştıracagim ama. Vardır ya büyük ihtimal memleketimde de var yıllardır aynı yerinde duruyir burda da duruyirdur  diye düşünüyorum. Az bisi bilsem kalanını arastira arastira bulabilirim. Baksa çarşısıysa eğer hatırladığın  kadarıyla yazabilir misin
(1,310 puan) tarafından
Eski bedesten dersen söylerler aslında o tarafta tramvay geçiyor ya onun ilerisinde hayat Hastanesi'ne varmadan önce canım bakırcılar daha uzakta orası değil yani
(69 puan) tarafından
He tamam canım Allah razı.olsun bu kadarını soyledin ya gerisini hayli hayli bulurum sora sora :) sevindim vallaha
(1,310 puan) tarafından
Rica ederim canım ne demek :)  aşağıda arkadaşın yazdığı yerde benim dediğim yerin ilerisinde oluyor oraya da bakabilirsin
(69 puan) tarafından
Aynen canim ikisine de bakacağım bir yerde olur bir yerde olmaz belli.olmaz :) Her seferinde duamı.alirisniz valla bilmediğin yerde sanki hiç yokmuş gibi geliyir ama varmış sag olasınız ❤
(1,310 puan) tarafından
Öyle oluyor canım cidden Allah razı olsun sende sağol ❤️
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Balıklı çarşıda var bi sürü canım ersin arslan devlet hastanesinin arka tarafı full kitapçı 2. El satıyor kime sorsan gösterirler  
(69 puan) tarafından
Allah razı.olsun canim ya iyiki var burası valla bir bilen.cikiyor mutlaka diğer arkadaşın dediği yere de senin dediğin yere de gideceğim mutlaka. Çok iyi oldu hayrımi  alırsınız her seferinde Allah razi olsun derim :))
tarafından
Ne demek canım benim güle güle oku ben üniversiteyedir kpss ye de hep ikinci elcilerden çalıştım gitmediğim yer kalmadı inşallah sanada hayri dokunur:)))
(69 puan) tarafından
Oo tam kurdu olmuşsun buraların o zaman canım:)) dokunur dokunmaz mi valla keşke daha.omce sorsaymisim ama olumlu taraftan bakayim yine de geç kalmadım:D teselli edim kendimi:))
0 oy
tarafından
Ah memleketim balıklı meydanın önünde ışıklar var ordan yukarda eski kitap satan yerler var yeni gelmişsin bi güllüoğlunda baklava ye kitap almaya giderken absgddgsg :D 
(69 puan) tarafından
:)) öyle bir anlattın ki bilmediğim yeri gözümde canlandirip o baklavayı yedim yani :D
tarafından
Biz antepliler zevk için yemek yiyoz ondan böyle içten oluyo bende eşim polis Diyarbakır dayım hasret kaldım ondam bide :D
(69 puan) tarafından
:)) orası kesinlikle öyle valla. Tatlıyla  aramız bauahi hayagi iyi o zaman dicem ama burayı da dusununce soru mu bu diyorum :D arası coo uzak mı
tarafından
Anteple 3 saat :)
(69 puan) tarafından
Pekte bisi yokmis aslında :))

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 60 göst.
23 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 106 göst.
1 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,372 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 66 göst.
10 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,372 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 83 göst.
28 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynepin annisi (1,522 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,829 soru

24,103,685 cevap

332,573 kullanıcı

...