0 oy
145 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Haftaya perşembe günü 4 ayını bitirecek. 5 é giriyoruz. Arada 1 tatli kaşığı kadar cici bebe versem olur mu? Yoğurt falan..

Emzirmiyorim. Mama veriyorum bu arada 

7 Cevaplar

0 oy
(5,725 puan) tarafından
Yoğurtla başla canım sebze püresi ne baslarsin üç gün kuralı uygulayarak ama cici bebeyi daha verme derim
-Reklam-
0 oy
(1,849 puan) tarafından
Ver kuzum ama cici bebe değilde yoğurt ver çorba sularından ver 
0 oy
tarafından
Yorumlara katılıyorum canım. Cici bebe verme
0 oy
tarafından
Cici bebenin hic bir faydasi yok meyve disindasekerli birsey verme. Ve ilk 6 ay sadece anne sutu veya formul mama
0 oy
tarafından
5 bitsin öyle başla daha küçük bence ömrü boyunca ek gıda yiyecek zaten midesi sindiremez yine sen çekersin
0 oy
(946 puan) tarafından
Mama ile beslenen bebeklere 4.ayda ek gıdaya başlanması tavsiye ediliyor canım. Bizim doktorumuz da başlayın dedi, hatta böyle et havuç püresi yapıp verin dedi ama ben yapmadım açıkçası çünkü daha küçüktü bence ve, sindiremez ağır gelir diye korktum. Zaten emiyordu da arada. 
0 oy
tarafından
Cnm benim bebeğim 5 aylık piliç unu veriyorum mecburen sürümü içiyor mama verdim yemiyor ama kabızlık oldu bebeğinde bende çok perişan oldum artık neyle doğuracağını bilmiyorum 
(6,048 puan) tarafından
Çorba verebilirsiniz.
tarafından
Erken deyilmi cnm
(6,048 puan) tarafından
Ben 3 aylıkken vermeye başladım yavaş yavaş tattirdim hep ama senin 5 ay olmuş verebilirsin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 493 göst.
22 Kasım 2019 Yemek-Tarifler kategorisinde ♥️Japon balığım ♥️ (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 426 göst.
0 oy
6 cevap 303 göst.
16 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,590 göst.

Kategoriler

1,477,223 soru

24,180,453 cevap

336,302 kullanıcı

...