0 oy
1,135 göst.
Diğer kategorisinde (1,848 puan) tarafından

Gorumcemin kolu kirildi hicbir iş yapamıyor su an evini falan da gidip temizledim gecenlerde hicbiryerde de konuşmam yaptığımı şimdi size söylüyorum. Bugünde yemek yapıp gönderdim taze fasulye baya da yaptım rahat yesinler diye. Çocuğumda uslu dumadi ona rağmen yaptım yardımcı olmak için esimle yolladim. Sonra telefon actim nasil olmus diye hiç olmamış yemek beğenmedik sen böyle yemek yapmazdın dedi ben şok bizde yedik yemekten gayette güzeldi. Normalde de kötü bi insan değildir aslında. Ben cok üzüldum insan beğenmese bile boyle pat diye söylenmez ki ya :(

35 Cevaplar

0 oy
(568 puan) tarafından
Ayyy üzüldüm cidden bana deseler birdaha fasulye yaptigumda aklıma gelir hep aman Allah bilsin yapma sende boşver 
-Reklam-
0 oy
(17,391 puan) tarafından
Kusura bakma bidaha yapmam tek elle ne bulursan onu ye diyeydin iyilikten maraz doğar diye boşuna dememişler
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Ben hep derim iyilik yaramıyo artik insanalra
0 oy
tarafından
Zıkkım yesin o zaman:)) öyle ise dah yardimci olma ne hali varsa görsün:)) 
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Birşey dycem ama nimet canım ağzımı açmıyorum sen insanlık etmişsin o kendinin bileceği iş birdaha da ne evini temizle ne yemek yap böyleleri bunu hak ediyor
0 oy
(38 puan) tarafından
Bida gönderme tamm 
0 oy
tarafından
Allah razı olsun diyeceğine dediği şeye bak
0 oy
tarafından
Eşeğin s*k*n* yesin.
0 oy
tarafından
Zikim yesin terbiyesiz insan zehir olsa teşekkür eder ve 
0 oy
(695 puan) tarafından
*** yesin kıymet bilmeyen varlık
0 oy
(518 puan) tarafından

Yarın bulur da yersin de:D

0 oy
(1,138 puan) tarafından
Seni kıskandığı için öyle demiş canım , evine girip çıktım ya kiskanmistir eğer ses tonundan anlarsin zaten eğer şaka yapar gibi tavrı yoksa kiskanmis işte esindende kiskanmis olabilir ya da kaynanan seni övdüyse ondanda oalbilir
0 oy
tarafından

Bende kendimi dobra sanırdım :unsure:

0 oy
(6,848 puan) tarafından
Zıkkımın kökünü yesinler . Ne insanlar var ya..
0 oy
tarafından
Ben insanlar anlamiyorum ne kadar iclerinde kinmi desem ne desem inan ben beyenmesem bile dusunub zahmet etmis yapmis gondermis asla asla hic beyenmedim diye bisey soylemem.aksine ellerine saglik guzel olmus derim .Allahim insan oglu ne kadarda deyisiyor ve deyismeyede devam ediyor dunyamiz git gide kotulukle doluyor iyilik guzel kalpliler azaliyor.birdahada yapma o ki emeyine saygi olarak bibtesekkuru etmedi asla yapmam

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 754 göst.
11 Ocak 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Balbebem (1,297 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 791 göst.
30 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ocakk (311 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 327 göst.
0 oy
23 cevap 1,101 göst.
11 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,419 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,875 soru

24,091,401 cevap

331,766 kullanıcı

...