0 oy
1,151 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (88 puan) tarafından
Kizlar 33 haftalik hamileyim renkli usg bebegim kocaman agizli düşük burunlu falan gorunuyor herkes kizin cirkin olck diyor baba tarafından birilerine benzetiyor .. ister istemez üzülüyorum usg gibi mi doguyolar deneyimlerinizi yazarmsnz...

59 Cevaplar

0 oy
(288 puan) tarafından
Vesikalık ,profesyonel çekim mı bekliyorlardı Allahım yaa. Takma kuzum. Bebegin neden çirkin olsun. Kendileride suyun içine girsinler bakalım . Yavru suyun içinde iki büklüm hareket halinde illaki biçimsiz çıkar ultrasonda 
-Reklam-
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Kendilerinin şeyleri çok mu güzel töbe estağfurullah ya doğmamış günahsız yavruya ne biçim konuşuyorlar onlar suyun içinde oldukları için tam net gözükmez ler cnım benmde bebiş o usgden farklı çıktı
0 oy
tarafından
Kafayı yemişler valla bak :) Sende bunları ciddiye alıp üzülüyor musun canım ya.
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Benim bebeğime de 2. Günden başladılar bu ancasına benziyo diye hiç de benzemediği halde çok moralim bozulmuştu her geldiklerinde bu kız kocama benziyo diyodu eltim sonra babasına benziyo dedi en son küçüklük fotoğrafımı attım da inandılar. Bebek 2 aylık olana kadar pek bişeye benzemiyo maalesef
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Moralin bozulyorsa kimseye gösterme usg fotografini
0 oy
tarafından
El kadar bebeden ne istiyor bu pislik insanlar ya 
0 oy
tarafından
Şaçmalamasınlar ve böyle şeylere hiç takılma 
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Ağızlarının payını veremedin mi?
0 oy
(562 puan) tarafından
Oyle diyenleri allah evlat evlat diye yalvartsinn inşallah
0 oy
(2,090 puan) tarafından
Onu diyen annem yada kaynanam olsa bile kim olursa olsun neler yapmazdım bir daha ne beni nede bebişimi göremezdi yazık ya o daha minik ne saçma insanlar var ALLAH SANA SABIR VERSİN CANIM hayatındaki o insanlarla uğraştığın için 
0 oy
tarafından
Onların düşünceleri bakış açısı çirkin.. ne kadar gereksiz konuşuyorlar moral bozmaya bire birler sen aldırış etme bak bir doğsun zamanla bebekler öyle güzelleşiyor ki 
0 oy
tarafından
Benimki benziyor ama kimseye bebeğime çirkin dedirtmem kendileri neymiski pardonda daha doğmamış bebeğe kötü laf edecek kadar kalpleri kararmış 
0 oy
tarafından

Çak bi tane ağızlarının ortasına bak bakalım daha diyebiliyolarmı:angry: tövbe yaa 

0 oy
tarafından
Doğmamış cocuga dön biçmek bu ya cok saçma sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun allahın yarattığı çirkin olurmu hiç melek o ya
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Evet çirkin olucak doğunca da hiçbiriniz sevmeyeceksiniz ne güzel işte dersin. Allahım yaa daha neler duyucaz acabaa
0 oy
(564 puan) tarafından
Usg gibi doğmuyor daha güzel doğuyorlar 
0 oy
(125 puan) tarafından
Sen bakma o bebek suyun icinde net bi goruntusu olmaz ve zaten sis oluyor yuzu falan dogdugunda milletin agzi var konusuyor gosterme bidaha kimseye moralinide bozma bebis hisseder
0 oy
tarafından
Kiz bnm kizimda cirkin cikmisti orda simdi dünya güzeli takilma canmmm
0 oy
(50 puan) tarafından
Valla usg de benim oğlum da gayet çirkindi maşallah ni doğdu herkes hayran kaldı takılma buna ☺️ama orda hakkaten çirkindi ☺️☺️
0 oy
tarafından
Kız bebeler zaten doğunca çirkin ama çok sevimli oluyolar annesi o suyun içinde heryeri şiş bı doğsun öyle konuşalım deseydin ayrıca çirkin olsa nolacak ki sağlıklı olması yeterli

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 287 göst.
0 oy
3 cevap 190 göst.
0 oy
1 cevap 117 göst.

Kategoriler

1,472,717 soru

24,114,902 cevap

333,185 kullanıcı

...