0 oy
605 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Asıl ceza alması gereken kişiler almadı. Ama. Alakasız kişi sadece telefon da bana hakaret etti diye aldı. Diğer hapis cezası paraya çevrildi.   

ADALETE İNANMIYORUM. BUNU MAHKEME SONUDA HAKİME DİLE GETİRDİM. 7 GÜN İÇİNDE. DİLEKÇE VER  DEDİ HAKİM TEKRAR MAHKEME KURULSUN DENDİ AMA YİNE UMUDUM YOK.   ADAM BANA MAHKEMENİN ORTASINDA BELA OKUDU DİLENCİ DEDİ.  Hakim hiç Bir şey demedi.  Birbirimize girdik salonda. Polisler geldi öyle devam etti mahkeme.  

Ya adamın hırsızlık tan dosyası var.  Dolandırıcılık tan var ruhsatsiz silah taşımadan var şartlı tahliye si var ama sadece para cezası. Verildi herşey paraya çevrildi.    

14 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Malesef bu ülkede adalet kadın adı. Elbet diger dünyada ki adalet şaşmaz senin ve bebeginin ahı onlardan çıkar canım. 
-Reklam-
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Ben daha çok ilahi adalete güvenirim
0 oy
(1,895 puan) tarafından
Adalet diye bisey kalmadi cnm sen Allaha havale et rabbim bildiği gibi yapsın kimsenin ahi kimsede kalmaz rabbim oyle adildirki herkes birgün layığını Allahtan bulur 
0 oy
tarafından
Malesef ki bu ülkede adalet yok cnm ☺️ Allah yardımcın olsun inş ❤️
0 oy
tarafından
Bu ülkede kadınlatı tecavüz edip öldüren  adamlar geziyo sana hakaret etti diye mi hapis cezası alacaktı. 
0 oy
tarafından
Ben bu hakimlerden nefret ediyorum şerefsizler yeminle
0 oy
(163,323 puan) tarafından
uuuffff yaaa a vazgecme ver dilekceni
0 oy
tarafından
Maalesef adalet yok maalesef 
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Canım tekrar itiraz et bıkma yorulma. Onlarsa uğraşsın başlarına iş çıksın bu adalet ne ki Allahın adaleti suçluyu yerle yeksan eder 
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Sen bu ülkede adalet mi bekliyorsun adalet sadece duvardaki yazıdan ibaret
0 oy
tarafından
Postunu görmemiştim merak ettim bakayım dedim.. üzüldüm. Ne yapabiliyorsan yap durma ver dilekçeni bence. Sen elinden geleni yap da, burda olmasa da ahirette hak yerini bulacak
0 oy
(53,834 puan) tarafından
adalet olduğuna inaniyor muydun ?
0 oy
tarafından
1 yildan az hapis cezalari paraya cevriliyor 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 313 göst.
8 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Ysmnalparsln (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 239 göst.
11 Mart 2022 Diğer kategorisinde M.....M (6,396 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 284 göst.
20 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 191 göst.
25 Mayıs 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Esmaaaa (70 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,104 soru

24,053,821 cevap

329,816 kullanıcı

...