0 oy
912 göst.
Diğer kategorisinde (4,724 puan) tarafından

Tayinimiz çıktı çıkacak diye heyecanla beklerken eşimin Suriye'ye gideceğini öğrendim. 

Bende kızımla ayrı ev tutup memlekette yaşayacağım eşimsiz tahminen 4 yıl ve arada gelecek. 
Gerçekten hiç böyle birşey beklemiyorduk hayal kırıklığı, üzüntü.. Taşınma telaşı ama eşimsiz yaşayacağım bir ev... Hepsi, hepsi üzerime geliyor. Allah sağlık versin gerisi hallolur diyorum ama elimde değil çok üzülüyorum. Kızım babasına aşırı bağlı, 2 yaş sendromuna çoktan girdi, eşim her konuda destek olurdu bana. Şimdi onsuz nasıl geçecek vakit gerçekten bilmiyorum...

26 Cevaplar

0 oy
(3,497 puan) tarafından
Cok zor evet ama rabbim sabrını veriyor 

Benim eşimde bizden ayrı ama bizim asker frlan değil 

Yurt dışı uluslararası tir şoförü gittimi 20 gün gelmez 

Gelince 2 gün anca duruyor geri hemen gidiyor oğlum 29 aylık aşırı baba düşkünü kızım 10 aylık oda babaya düşkün olacak belli görmediği halde geldiğinde babasindan ayrılmıyor bizim 2. Senemiz eşimden ayrı ve inan onsuz yapamam diyordum ama esime destek oldum ben gene evladlarimla beraberim ailemle beraberim esim yapayalnız orda hep ona destek oldum eşimi çok seviyorum çokta bağlıyım oda evine eşine bagli çocuklarına bağlı evladlarimin geleceği için mecburum diyor 
-Reklam-
0 oy
(4 puan) tarafından
Gerçekten çok zor bir durum Allah kolaylık versin. Tavsiye vericek teselli edecek bişey yok ama eşinizin de orda zor bir hayatı olacak hatta onun için çok daha zor bir durum aslında evinden eşinden çocuğundan ve vatanından ayrı olarak o yüzden eşinize güç vermeye çalışın biliyorum çok zor ama onun şuan size ihtiyacı var. Sizin daha güçlü durup aileyi ayakta tutmaya ihtiyacı var. Allah sağlık versin izinleri olur, durum değişikliği olur belki daha kısa sürede gelir hiç belli olmaz içinizi ferah tutmaya çalışın.
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Of benım bıle içim darlandı Allah kolaylık versin bende eşime çok baglıyım bu meslekler sanırım hiç bıze göre degıl napardım bılmıyorum çok zor cidden  ne sıklıkta gelecek eve 
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Maalesef asker, polis eşleri hep böyle kuzenimin eşi de senin gibi adam sürekli sınır görevinde o da memlekette ev tuttu kuzenim bayramda arada izinde anca geliyo
0 oy
(1,168 puan) tarafından
cok zor  gercekden esden uzak kalmak zor. cok ozluyor  insan. dayanamiyor. ama  cok sukur kizin buyuk ya. arkadasin olur senin
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Çok üzüldüm yaa bari annenlerin olduğu şehre git yalnız kalma offf 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 621 göst.
0 oy
5 cevap 399 göst.
15 Aralık 2024 Diğer kategorisinde _Forbidden_ (1,205 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 377 göst.
25 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,937 puan) tarafından soruldu