0 oy
894 göst.
Diğer kategorisinde (4,724 puan) tarafından

Tayinimiz çıktı çıkacak diye heyecanla beklerken eşimin Suriye'ye gideceğini öğrendim. 

Bende kızımla ayrı ev tutup memlekette yaşayacağım eşimsiz tahminen 4 yıl ve arada gelecek. 
Gerçekten hiç böyle birşey beklemiyorduk hayal kırıklığı, üzüntü.. Taşınma telaşı ama eşimsiz yaşayacağım bir ev... Hepsi, hepsi üzerime geliyor. Allah sağlık versin gerisi hallolur diyorum ama elimde değil çok üzülüyorum. Kızım babasına aşırı bağlı, 2 yaş sendromuna çoktan girdi, eşim her konuda destek olurdu bana. Şimdi onsuz nasıl geçecek vakit gerçekten bilmiyorum...

26 Cevaplar

0 oy
(5,328 puan) tarafından
Sizin gitme gbi bir surumunuz yok mu
(4,724 puan) tarafından
Aile goturulmuyor malesef
(5,328 puan) tarafından
Analdım kuzum hayırlısı olsun rabbim hayırlı vakite bir araya gelmenizi nasip eylesin
(4,724 puan) tarafından
İnşallah canım çok amin
-Reklam-
0 oy
(2,520 puan) tarafından

Hayırlısı olsun canım sıkma canını <3

(4,724 puan) tarafından
Elimde değil :(
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Seneye tayinciyiz şimdiden yüreğim kor gibi korkuyorum dualar ediyorum. Çoğu birlik suriye'de insan tayini çıktığına sevinemiyor bile. Çocuk olunca daha zor. Çoğu meslekte aile birliğine dikkat edilirken maalesef bu meslekte göz ardı ediliyor.
(4,724 puan) tarafından
Gerçekten o kadar nefret ediyorum ki dünden beri, bu adaletsizlikten
(2,493 puan) tarafından
Hem de ne adaletsizlik! Çocuğu karısı ailesi var mı kimse düşünmüyor. Eşim göreve gitti üç gün önce suriye'ye gittiğinden beri ağlıyorum. Memelekete gideceğim parçalandık yine. Çok zor
(4,724 puan) tarafından
Senin eşin ne sıklıkta gidiyor
(2,493 puan) tarafından
Yedi ay kaldı annesinin cenazesine gelemedi. Geldi üç ay oldu daha geleli yine gitti
(4,724 puan) tarafından
Himm senin ki göreve gidiyor.. benim eşimin baya tayin yeri orası hep orda olacak. İşte arada bı eve gelecek
(2,493 puan) tarafından
Biliyorum çevremde o şekilde eşi giden çok oldu. Bu sene de çoğu arkadaşı üst bölgesine gidiyor yine aileden ayrı. Peki şehir olarak nereye çıktı? Mesela arkadaşımın eşinin Diyarbakır'a çıktı ama birlik Suriye'de olduğu için suriye'ye girdi
(4,724 puan) tarafından
İstanbul canım. Ama işte kaydırma birliği olunca hoop Suriye'ye gidiyor. Sözde İstanbul. Çok komik
(684 puan) tarafından
4 yıl kalacağına emin misin benim eşimde gitti 6 ay kaldı geldi İstanbula çıkıp 4 yıl orda kalması imkansız çünkü
(2,493 puan) tarafından
Ahh hep öyle oluyor ya. Bi bitmedi ki şu Suriye! Bir deniz annesi bizimkiler göreve gidiyor. Arkadaşın eşinin tayini çıkmış. Tayininin çıktığı şehir Suriye'de olduğu için o da oraya gidecek
(684 puan) tarafından
Kuzucum onu anladım onlar 4 yıl suriyede kalamaz birlikler 7 şer ay sırayla gidiyor bizimkiler gidecek sıra gelince nasıl 4 yıl kalsın
(2,493 puan) tarafından
Maalesef canım arkadaşımın eşi de dört seneliğine gitti. Diyarbakır'daki birliği ile. Abimin de Diyarbakır'a çıktı dört yıl uzun bir de yurt dışı görevinden geldi diye mesleği bıraktı
0 oy
tarafından
Çok zor bir durum gerçekten. Allah sabır versin. Tez zamanda kavuşursunuz inşallah. Ailen yakında olursa belki biraz yükün hafifler.
(4,724 puan) tarafından
İnşallah canım ama eşimi çok özlerim bunu çok iyi biliyorum..
0 oy
(53,932 puan) tarafından
Allah hayirlisiyla kavusmayi nasip etsin canim asker mi esin
(4,724 puan) tarafından
İnşallah canim, evet uzman çavuş
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Benim eşim de herseyde yardımcı 3ay yok çok bocaladım inş kolay geçer sana esin ede zor olacak rabbim tez kavustursun
(4,724 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
tarafından
Çok üzücü ya :((
(4,724 puan) tarafından
Öyle malesef...
0 oy
tarafından
Allah yardimcin olsun insallah 
(4,724 puan) tarafından
İnşallah canım sağol
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun hakkınızda hayırlısını versin... 
(4,724 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(1,706 puan) tarafından
Aile çevre desteği alarak kızını buyutursun evet zor ama eşinin işi de olmayabilirdi öyle dusun yoksa 4 yıl geçmez zamanla alışırsın insan her şeye alışıyor 
(4,724 puan) tarafından
Zaten 4 yıldır evliyiz, bı 4 yıl da onsuz geçince ne anladım ben bu evlilikten :( gerçekten kendimi hiç iyi hissetmiyorum inşallah alışırız insallah güzel geçer
0 oy
(134 puan) tarafından
Aynı durumdayız 1 hafta önce gönderdim eşimi gurbette tek başıma 21 aylık kızımla gün geçirmeye çalışıyorum. Baba baba diye ağlıyor her gece içim parçalanıyor 
(4,724 puan) tarafından
Gerçekten keşke daha farklı meslekte olsalardı. Bizim neyimiz eksik ailecek gezen insanlardan ya
(1,950 puan) tarafından
Benim dayimda uzman cavustu canim belediyeye memur olarak gecebiliyorlar ama şartları falan nedir bilmiyorum tabi.
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Canm insAllah gittiği bölüğü tez zamanda geri çekerler Suriye'den seneye benimki tayn eşim hala Suriye'de daha seneye Ağustos a kadar orda kalcak insAllah yine Suriye çıkmaz ama tayn gitsek bile iki üç yıla yurt dışı görevi geliyor oraya gidecek :(
0 oy
(695 puan) tarafından
Rabbim sabır versin gerçekten zor koskaca 4 yıl. Rabbim başka ayrılık vermesjn inşallah 
0 oy
tarafından
Hayırlısı olsun canım.nasil 4 yıl ayrı kalacaksınız cnm.benm eşimde şuan Irak'ta.1 yıldır kizimla yaşıyorum yalnız.iki yıl daha bekleriz bizde.esas görev yeri nere?
0 oy
tarafından
Rabbim sağsalim kavuşmayı nasip etsin canım sayılı gün çabuk geçer sıkma canını
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Allah tez zamanda kavuştursun Suriye 4 yıl mı yaa zor bölgeler 1 yıl bile oluyor bazı yerlerde. Alışırsın özlersin ama yıllık izni daha bol olur. Gelir sık sık. Biz varız hem. 
0 oy
(1,896 puan) tarafından
Passaportun var zaten git sende orda ev tut veya sınırda ev tut gidip gelsin benm tafsiyem canm 
0 oy
tarafından
Ayy canım benım yaaa:((

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah kuzum

Rabbım sabır dayanma gücü versin inşallah ❤️ 
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Canım Allah yardım etsin gerçekten kolay değil ama ailenin yanına yakın taşın bence en azından biraz olsn kafan dağılır 
0 oy
(912 puan) tarafından
Allah'ım kolaylık versin inşallah çok zordur eminim umarım ailenizden size yardımcı olacak olanlar olur . 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 611 göst.
0 oy
5 cevap 383 göst.
15 Aralık 2024 Diğer kategorisinde _Forbidden_ (1,205 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 374 göst.
25 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,933 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 177 göst.
5 Eylül 2023 Diğer kategorisinde &Alya& (524 puan) tarafından soruldu