+1 oy
346 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hanimlar tehlikelimi

11 Cevaplar

0 oy
(163,481 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
post ciksin        
tarafından
Lan hastabe gittim diyom anlamiyonmu
-Reklam-
0 oy
tarafından
bronsit sadece bebekte degil cocuklarda yetiskinlerde bile tehlikeli benim yegenim 2 aylikken bronsit oldu dikkat edersen hic bisey olmaz allahin izniyle
tarafından
evet cnm kac aylik senin bebegin polen alerjiside olabilir hemen bronşit  diyr korkutma kendini oksuruyosa balgamli ise birazcik zeytinyağı  ver kusup aticaktir balgami burnu icinde eczaneden bi burun acici silikon al cok ise yariyo
(637 puan) tarafından
Zeytinyağını ne kadar vermem gerekiyor? Benim oğlumda öksürüyor balgamı atamadı bi türlü. Burnu aktıkça balgamı çoğalıyor
tarafından
ayina gore değişiyor tatlim 1 tatlı kaşığı vermen yeterli  eger bebekse bi çay kaşığı ver ek gıdadaysa bi tatlı kaşığı vermen yeterli cnm kusup aticaktir sabsh aksam ver bide yemek öncesi ver hemen su verme bogsxinda kslsin yağı ki kussun gogsunude hep bi bez koy sicak olsun göğsü daha csbuk iyileşir inşallah cnm
(637 puan) tarafından
Kız dün verdim 1 tatlı kaşığı. Mis gibi içti. Kakayı 4 bez etti :) zeytinyağı işe yaramadı biz de:)
tarafından
ahahah artir o.zmn kuzum  zeytinyagini zararı yok senin bebis yakinda ekmek banar:)
0 oy
tarafından
İlerde astıma çevirebilir dikkat edilmezse kuzum
tarafından
Ya ben bjkadar xiddi birsey oldugunu bilmiyordm benim kizim bronsitmi acaba ya nasil anlicam pazartesigidicem doktora bakma axaba bronstimi ya
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Herkeste tehlikeli kuzum eyer çocugunda varsa sana gğnlük sakızı öneririm 
(5,328 puan) tarafından
Değildir korkma gripte olabilir sen doktordan geldiğünde katardan günlük sakız  al  uygula benim oğlumda öyle oldu 2 gece uygulafım bişeyi kalamdı
tarafından
Tamam canim sagol
(1,950 puan) tarafından
Ben alerjik astim bronsit hastasiyim canim. Nefes darlığı kasinti dışında oyle korkulacak bir durum yok. Bronslari küçüktür bronsit budur. Balgam iyi bir şeydir ayrıca.
tarafından
Canim gittim degilmis sukur
(5,328 puan) tarafından
Söyledim cnm çok geçmiş olsun
0 oy
tarafından
E tabi çocuk tıkanabilir nefesi zor alıp verir benim yeğenim ileri bronşitti buhar alıyordu günde bir iki defa. Balgam sökücü ilaçlar kullanıyordu o ilaçlar kusturuyordu aşırı derecede balgam kusuyordu rahatlıyordu. Ama büyüdükçe geçiyo genelde 
tarafından
Genelde dsrken yani gecmeyedebiliyormi ya of
tarafından
Geçiyo canım çünkü ufak çocuklar sümkürmeyi bilmiyor ondan balgam oluşuyo büyüdükçe öğrendikleri için geçiyo
tarafından
Hmmm evet ya bilmiyorlar
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Tehlikeli canım. Çok dikkat etmek gerekiyor.
tarafından
Gercekden mi ya of nasil anlicam bronsit oldugunu
(7,118 puan) tarafından
Doktora götürünce röntgen ya da stetoskop ile cigerleri dinleyerek anlar, varsa birşey söyler zaten ona göre de tedavi başlar.
tarafından
İnsallah yoktir ya
(7,118 puan) tarafından
InsaAllah canım. Bronşit de öksürük kuru şekilde oluyor genellikle. Bir tabir vardır ya takır takır öksürmek diye o şekilde oluyor çoğunlukla.
tarafından
Evet anladim dedigini :(
0 oy
(9,233 puan) tarafından
Hiç duymadinmi bronsiti cewremde yetişkin kimsede yokmu tikankrlar öksürük olur. İlerde astım oalbilir.
tarafından
Degikmis canim
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Öksürüğü ciğerlerden mi geliyor hiriltisi varmı
tarafından
Gittim bacim degikmis
(5,725 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım ❤️
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Geneli tehlikeli antibiyotik yada iğne kuklanmayinca geçmez. Ve en ufak bi usutmede tekrarlar. Terli gezmesin ceryanda kalmasın kışın çok dikkat et. Yani elin hep üzerinde olsun. Insallah tekrar etmez
tarafından
İste canim elim hep uzerinde olduğu icin hasta oldu zaten. Esim kaynanam okadar pimpirikliki yabrum bir soguk gordunhasta oldu hemen
0 oy
(1,896 puan) tarafından
Araştır ve çocuğunu tedavi et canım geçecek emin olabilirsin
tarafından
Canim gittik zaten ya
0 oy
(71 puan) tarafından
Tehlikeli tabi cabuk hastalaniyolar hastalanincada agir atlatiyorlar digerlerine gore benim abim 26 yasinda kucuklukten beri vardi simdi hala bir soguk alsa evde gecmiyo gidip igne vuruyo antibiyotik iciyo oyle geciyo 
tarafından
Gittik canim

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,146 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 226 göst.
14 Nisan 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,986 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 139 göst.
0 oy
11 cevap 557 göst.
29 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,336 soru

24,152,718 cevap

334,990 kullanıcı

...