0 oy
400 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Normalde su içmeyi çok seven biriyim sürekli su içerdim şimdi hamileyim dhaa çok içiyorum haliyle neyse iki hafta kadar oluyo bi sabah kalktım aşırı suzuzdum iki bardak su içtim sonra midem bulandı hepsini geri çıkardım çok kötü oldum neyse o günden beri su içmek istiyorum ama içemiyorum içtiğimde midem bulanıyor aşırı kötüyüm. Böbreklerimde protein kaçağı çıktı bir de  doktor bol su içmen lazım dedi kaldım böyle ne yapsam nasıl etsem bilemedim 

10 Cevaplar

0 oy
(1,515 puan) tarafından
Aç karnina hic icmemeye calis canim birseyler atistir oyle iç , o migdenin bulandigi agni kafandan sil bi kere o seni etkilemiş yaz mevsimindeyiz ki suan daha da tüketmek lazim suyu 
tarafından
Evet aşırı susuzum ama içemiyorum işte aç karna içmiyorum ama yşne böyle
-Reklam-
0 oy
tarafından
Meyve karışımli su yap mesela suyuna limon, çilek koyabilirsin  migden bulanmasin diye birde günde 1 tane soda iç limonlu soda icebiliyorsan doktorum hamileyken günde bir tane tavsiye ederdi bana 
tarafından
Soda içerim severim de canım
0 oy
tarafından
İki hamileliğimde su içemedim ebede su içermiyorsan zorla kussanda sade soda iç demişti bende meyve sıkıp içine maden suyu koyuyorum bulantı geçince gene içebiliyordum 
tarafından
Soda alayım o zaman canım
0 oy
tarafından
Içine taze nane yeşil elma koyup bekletip öyle içebilirsin bu şekilde bir sürahi yap dolaba koy canm 
tarafından
Olabilir canım bi denicem
0 oy
tarafından
Günde 3-4 litre içen biriydim 2 gündür bende icemiyorm bacım 
tarafından
Ay ne olacak bizim bu halimiz
tarafından
Valla yarında icemezsem aromalı yapacam birde
tarafından
Ben de öyle düşünüyorum bakalım
0 oy
tarafından
Asko bende bir iki kere aç karınla içtim mide elimde gezdim boş mideye su verirsen olacağı buydu dedim kendi kendime bir iki lokma hiç yoktan biseyler ye ondan sonra iç suyunu yoksa daha da kötü olursun. Yada meyve suyu falan al onlara hepten su karıştır öyle kendini alıştır
tarafından
Kuzum her sabah öyleydim ben ciğerlerim yanmış uyanırım hep su içerdim o gün öyle oldu tiksindim kaldı öyle artık bir iki lokma yiyip içiyorum ama yine de fazla içemiyorum
tarafından
İnşallah duzelirsin bebeğim
tarafından
İnşallah canım benim
0 oy
tarafından
Suyun ıcıne salatalık felan koy aroması degıssın bıde oyle dene canım
tarafından
Denicem canım
0 oy
(12,026 puan) tarafından
İçine limon vs atabilirsin canım
tarafından
Denicem canım
0 oy
(1,896 puan) tarafından
Canm bebek kaç aylık

Bende su bulantısı yaşadım inanirmisin susuzluktan oldum 

Suyu soğuk ic daha iyi geliyor

Bide canm başka şey iç soda meyvasuyu vs bir aya kadar geçecek 
tarafından
13 haftalık canım bebiş
(1,896 puan) tarafından
Ay tam zamanı şekerim valla bekleyeceksin bol meyva suyu soda vs tüket bir de soğuk karpuz:)))
tarafından
Karpuz zaten aşırı tüketiyoruz canım kocaman karpuz alıyoruz bir gün zor gidiyo :D
(1,896 puan) tarafından
Tmm ozaman su içen kadar idare et cnm
tarafından
Öyle yapıyorum canım sağol
0 oy
tarafından
Cnm bardak bardak icemiyosan yudum yudum ic 
tarafından
Öyle yapıyorum canım ama o da yetmiyo işte

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,180 göst.
17 Ekim 2024 Diğer kategorisinde kaavimsi (2,882 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 342 göst.
6 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,114 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 343 göst.
26 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Prenseees Annesi (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 332 göst.
3 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ayselaras (307 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,204 soru

24,179,925 cevap

336,280 kullanıcı

...