0 oy
346 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (192 puan) tarafından
Amca kızlarımla samimi idik. Ama hep olumsuz eleştiri yaparlardı. Kafa yapımız uymuyordu. Onlarla takılınca çok dedikodu yapıyordum. Hep kuzeniz canız kanız derlerdi.Evlenirken takı zamanı kuzenlerim, amcam, amca oglunun karısı ortadan kayboldular ve birşey takmadılar.Ben bunlarla görüşmeyi bıraktım. Arkamdan diyorlarmış ki. Herşey para mı, yok yanımızda bozuk para yoktu falan. Ben zaten görüşmemeyi düşünüyordum. Eleştirileri beni kötü etkiliyordu.Siz olsanız böyle insanlarla görüşür müsünüz? 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Keşke takıyı değilde başka.birseyi neden gosterseydin doğal olarak takı yüzünden diye anlamışlar 
(192 puan) tarafından
Aslında takı bahane. Ben zaten evlenmeden önce bunlara mesafe koydum. Çünkü telefonlarında msjda kardesım ve benım hakkımda dedıkodu yapmıs lar. Bızım hakkımızda bırseyler yazıyordu hemen sıldı. O günden beri iyice sogudum
tarafından
İşte dediğim o takıyı değilde başka şeyi bahane etseydin
(192 puan) tarafından
Haklısın dogru. Ama evlenmeden mesafe koymustum zaten.
-Reklam-
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Bende amca kızlarıyla samimi değiliz çok kıskaçlar konuşmuyorlar zaten 
0 oy
(102 puan) tarafından
Görüşmem.Baskalarının dedikodusunu yapan senin de dedikodunu yapar Ve hiç samimi değiller boşver yapma zaten kötü etkiliyorlarmış seni kimsenin günahını alma bosuna
(192 puan) tarafından
Hep bana görümcesini kötülüyor. Cok dedıkodu yapıyorlar. Bende gunah gırıyorum. 8aydır konusmuyorum
0 oy
tarafından
Tabiki hayırrrr düğüne geliyo yanında para mı yokmuş yani düğün olmadı benim  hayırlı olsuna gelmeyenler oldu şimdi onların cocukları içinde ben hayırlı olsuna gitmiyorum altın takmış eşim çoğu kişiye 100 lira bile getiremediler
(192 puan) tarafından
Ben kuzenin birine gitmiştim para taktım ve eşimde taktı. Bi amca oglunun karısı durumun yok dıyor ama hep sıgara ıcıyor. Diger amca kızı yok kocam yoktu dıyor. Dıger amca kızı 200 TL vardı bozamadım demıs. Amcam da takmadı. Ve hepsıne babam annem takmıs tı bırseyler. Gerçi amcam erkek kardesıme 20 TL takmıs ınsan. Bende muabbetı kestım onlarla8
0 oy
tarafından
Düğün olduğunu biliyorlar sonuçta bozuk yok demeleri saçma olmuş durumumuz yok deseler neyse 
(192 puan) tarafından
Evet dimi herkes taktı. Bunlar ortadan kayboldu. Amcamın karısı bana takılan altınların falan vıdeosunu çekmiş. Aşırı fesatlar
tarafından
Genelde baba tarafı öyle olur mesela teyzemin kızı ikimiz herşeyimizi anlatırız ama amca kızlarına asla anlatmam mesela aynı evde büyüdük hatta aynı yatakta yattık ama aslaaa anlatmam onlara
(192 puan) tarafından
Benim teyze kızının biri yakın. Ama dıger ıkısı baska sehırde. Numaraları bıle yok. Evet genelde baba tarafı kötü oluyor
0 oy
(359 puan) tarafından
Yorumlarını okudum canım biraz takı yüzünden mesafe koymuşsun gibi anlaşıldığı için ağızlarına laf vermişsin duyabilcekleri şekilde sana laf getirenlere arkamdan dedikodu yaptıkları için görüşmüyorum dersin olur biter :) 
(192 puan) tarafından
Evet bi de ben bakalım takacaklar mı dıyordum. Ben kardesımın gazıyla bunun cocugunun sünnetınde para taktım ve eşime de taktırdım. Bılseydıım takmazdım.çocukları oldu bi ton sey aldım. İsteseler ev hrdıyesı gönderırlerdı. 8 ay oldu. Bunlar aşırı pinti
0 oy
(186 puan) tarafından
Öyle insanlar mümkünse uzak dursunlar. Hatta Akrabalar... NE Kadar uzak, o kadar iyi.. 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 530 göst.
29 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,783 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 688 göst.
0 oy
7 cevap 338 göst.
13 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde 12345678910 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 431 göst.
6 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde bahtsizbedevi (192 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,833 soru

24,116,729 cevap

333,257 kullanıcı

...