0 oy
206 göst.
Diğer kategorisinde (894 puan) tarafından

image

Böyle bişeyle başlamayı düşünüyorum. Aslında direk tuvalete yaptırmayı düşünüyordum lazımlık kullan dediler temizlemekle uğraşmak istemiyorum. Erkek çocuğu idrarını nasıl yapacak bilemedim 2 yaşında şu an. Sonrasında normal tuvalete alıştırabilir miyim. Siz nerden nasıl başladınız

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Post üste çıksın 
(894 puan) tarafından
Sağol canım
-Reklam-
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Evde alaturka tuvalet varsa oradan başlayabilirsin biz öyle yapıyoruz arada oraya gidip popomuxu yıkıyoruz
(894 puan) tarafından
Evet popo temizliğinde yine gitmem gerekecek en iyisi normal tuvalete alıştırayım temizlemesi kolay olur
(5,328 puan) tarafından
Aynen birde her yerde klozet bulamayabilirsin
0 oy
tarafından
Ben alaturka tuvaletle alsitirdim direkt canım daha kolay oluyor klozetede götürdüm arada düşerim diye korkuyordu tuvalet in yaninanoturdu ilk başlarda sonra da tuvalet taşıma oturmayı öğrendi öyle iyle alıştı 
(894 puan) tarafından
Tuvalet taşına ne zaman oturabildi canım
tarafından
Valla tam hatırlamıyorum canım ama herhalde bi 3 4 ayımızı almıştı
0 oy
(2,328 puan) tarafından
Erkek çocuğu kolay şişe tutuver hep varmı die sor normal tuvalette başladım ben  bez kilit faln almadım çünkü çocuk için onun bezden farkı yok boşuna alma .
(894 puan) tarafından
Ben de onlarla uğraşmıcam bir iki gün tuvalete alıştırayım sonra bezi çıkarıcam
0 oy
tarafından
Ben hic boyle seylerle uğraşmadım aldım kucuk bi terlik beraber girdim tuvalete yaptirdim ciktik
(894 puan) tarafından
Tam benim kafa ben de böyle düşündüm oynar suyla düşer taşın içine dediler yanında ben olsam da zapt edemezsin uğraşma dediler ama bence de en temizi bu şekilde
tarafından
Yok kuzum sen yanindayken suyla oynamasina izin vermezsin zaten cokta guzel ogrendi oglum masallah simdi bi oglum daha var 7 aylik 2 yasina gelsin Allahin izniyle ona da oyle ogreticem insalalh

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 234 göst.
28 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serappppp (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 64 göst.
0 oy
1 cevap 182 göst.

Kategoriler

1,469,809 soru

24,077,492 cevap

331,018 kullanıcı