geçmiş olsun canım.
benim kızımda da 40 45 günlükken döküntüyle başladı alerji. kusmasi da vardı ama kimseye anlatamadım normal bi kusma olmadığını. kakasi da yeşildi gazı vardi sürekli. her kaka yaptiginda sırtına kadar çıkıyordu. test yaptı doktor 3 aylik civarındaydı temiz çıktı kan testi. 4 4bucuk aylikkende deri testi yaptı o da temiz çıktı. ama yine de diyet verdi ne varsa kestim. sütten baharata salcaya fındığa kadar. ve 2 3 hafta içinde cildi kakasi herseyi düzeldi. açmayı denediğim her an tepki verdi. 1 yas civarında azaldı yavaş yavaş açtık. 15 16 aylıkken çok daha iyi oldu. suan 20 aylik hic birsey yok diyebilirim.
ben bioderma atoderm kullandim. pişik olunca sudocrem kullandim. ama çok ince bi tabaka halinde sürdüm. bi ara bayaa kötü oldu bundan bi kaç önce doktor krem verdi içinde kortizonda vardi o yüzden kremi kullanmayı tercih etmedim bi iki kere sürdüm onun dışında bol bol nemlendirdim. sık sık duşa sok ve cildi ıslakken nemlendirici sür. ben yeri geldi günde 4 5 kere krem sürdüm.
daha küçükmüş bebegin camaşırlarını ütüle tersten, yumuşatıcı kullanma ve yıkadıktan sonra da durulama yap yine. sorunlar tamamen geçmeden diyeti açarsan bi sonuç alamazsın.