0 oy
1,095 göst.
Diğer kategorisinde (35 puan) tarafından

Kızlar erkek bebek olması için özellikle bisey denediniz mi yaptınızmı 2 tane kızım var Bitanede oğlum olsun istiyordum her meyveden tatmak istiyor insan rabbim öncelikle sağlıklı evlat versin tabiki:))

21 Cevaplar

0 oy
(187,531 puan) tarafından
erkek olmasi icin ben bisi denemedim zaten yapcak biside yok cinsiyeti herifler belirliyo kromozomlardan ☺
(35 puan) tarafından
Aynen öyle oluyor canım:))
-Reklam-
0 oy
(1,950 puan) tarafından
Ablam biyolojici. Bilime gore hastalık öncesi ve sonrası günler belirleyebiliyor demisti. Ben uygulamadim aama ilk oldugu jcjn. 2. Ye bakacagim bilime inanırım  :D.
(35 puan) tarafından
Gerçekten micanim öyle bisey varsa bende yaptıririm:)
(1,950 puan) tarafından
Ay ablama güvenirim. Cok okur cunku bilimle ilgili enteresan bilgileri var  :D.
(35 puan) tarafından
Anladım canım :)) tutarsa banada yapalim
(1,950 puan) tarafından
Hahaha tamamdır  :)))
0 oy
(10,617 puan) tarafından
Öyle birşey varmış canım bide duası varmış. Ben denemedim zaten kız benimki Allah'a hamd olsun verene kurban sağlıklı olsunlar da gerisi bos
(35 puan) tarafından
Aynen öyle canim
(352 puan) tarafından
Ben o duayı yaptım şuan erkeğe gebeyim ama görümcemde erkek istiyordu olmadı
(35 puan) tarafından
Hangi duayı canım
0 oy
(2,978 puan) tarafından

Allah gönlüne göre versin inşallah 

image

(35 puan) tarafından
Sağol canım benim bunu biliyorum bu duayı duymuştum
(352 puan) tarafından
Evet bu dua bende işe yaradı şuan erkeğe gebeyim
(35 puan) tarafından
Deneyecm Canım
0 oy
tarafından
Canım etrafımda çok deneyen oldu eşinle beraber 2 rekat namaz kılıp ismini muhammed diye koyucam diye niyetlenirsen rabbim geri çevirmiyormuş. Mesela benim abim de öyle yaptı muhammed'i göbek adı koydu 
(35 puan) tarafından
Çok iyi canım rabbim hayırlı evlat versin inşallah
0 oy
tarafından
Bnmde iki kızım var cnm bende oğlum olsun isterim rabbim nasip eder inşallah ama bazı dualar var Hz zekeriyanin duası varmış hamilelik boyunca okunursa Allah'ım izinyle erkek oluyormuş birde Muhammed ismini koyunca tabi rabbim dilerse 
(35 puan) tarafından
Inşallah canım rabbim ikisindende tattirsin
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Onu kocalarımız belirliyor ama canım duası mı ne varmıs onu yap bakalm
(35 puan) tarafından
Denerim canım:)
0 oy
(16,378 puan) tarafından
Hepsi yalan bacım yok saga yat sagda olursa kız solda oglan yok muska yok bilememne allahım saglıklı sıhatli versin. Oglan olupta kapı kağı Dr Dr gezmektense 5 tane kızım olsun. 
(35 puan) tarafından
Aynen muska yaptıranlar bile var gerek yok öyle seylere
(16,378 puan) tarafından
Vallaha bacım annem kardeşime gebe kalmadan baslamıs muska takmaya (beyine bak  cahillik işte) kabak gibi de kız kardeşim oldu
0 oy
tarafından

Yaa nedense cinsiyet şu olsun bu olsun demek bana yanlış geliyo sağlıklı olsun bence ben hiç demedim 3 oğlum var ama tabi bi tanesi kız olsun isterdim ancak olmadı nasip kısmet 

(35 puan) tarafından
Yok canım zaten  cinsiyet illa da erkek olsun demiyoruz yada kiz olsun demiyoruz sadece merak işte benimkisi
0 oy
(63 puan) tarafından
Internette dualar var bende onlardan umit bekliyorum surekli okuyorum. Birde yusuf suresini yazip ustunde taşrsan oluyomus diye okudum kafaya koydum 2 gunde yazdim butun sureyi simdi uzerimde tasiyorum bakalim insallah hayirlisiyla erkek olucak insallah. Yarin kontrolum var insallah gosterirse cinsitetini ogrenicem canim bakalim işe yariyormu bunlar  :) 
(63 puan) tarafından
Amin canim benim tüm bebek bekleyenlere sağlikla versin inşallah cok teşekkur ederim
tarafından
Amin inseallah cnm.
(63 puan) tarafından
Bugun kontrole gittim ve oğlum olucagini öğrendiiim :) zaten erkek istiyordum insallah yanılmamiştir doktor. Çok dua ettim cok istedim rabbim gonlume gore verdi cok sukur
tarafından
Ayyyy ne güzel kiz sevindim adina. Sag salim kucagina almayi nasip etsin rabbim.
(63 puan) tarafından
Amin inşallah cok tesekkur ederim
0 oy
(3,694 puan) tarafından
Tabiki başta sağlık ve ahlak. Ama insan istiyor mesela bi oğlu var ikinci de kız olsun  ya da tam tersi olarak. Ben de diyorum mesela mevlam bana guzel bi kız evlat verdin bi de  hayirlisyla sağlıklı ahlaklı   erkek bebek nasip et diye. Bunda ayıplanacak bi şey yok bence.  Teyzemin 3 kızı vardı erkek evladı olmasını çok istiyordu. Kazarâ hamile kaldı:)   Yusuf suresi okumuştu sürekli.  Oğlu var şimdi. Ama nasip tabi mevlam nasip etmişse olur etmemişse olmaz 
(35 puan) tarafından
Aynen öyle canım rabbim hayırlısını versin
(3,694 puan) tarafından
Amin canım benim Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
0 oy
(5,823 puan) tarafından
Canm yumurtlama günü veya sonrası ilişkilerde erkek oluyor derler 

Yumurtlama öncesi sık iliskide ise kız bununla ilgili cok yorum var kadınlar kulübünde
(35 puan) tarafından
Canım benim tek.bir gün  yumurtlama günü oldu ovu testiyle ama kıza benzetti ayrintilida çıkacak artik
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Varmış onun tekniği Drlar biliyor diyorlar. 

Yumurtlama gunundemi ne tam bilmiyorum ama bunu takip edip erkek doguranlar var
(35 puan) tarafından
Ben  ovu testi kullandım canım ama yine kıza benzetti bende herkeze kiz dedim
0 oy
(1,698 puan) tarafından
Kadının cinsiyette bi rolü yok cinsiyeti erkek belirliyor sen ne yaparsan yap kocan belirliyo birde rabbim tabiki o yüzden hiçbirsey yapma sen cnm hayırlısını dile rabbimden o hangisi uygunsa onu nasip eder
(35 puan) tarafından
Tabiki hayirlisindan başka kapımız.yok canım rabbim neyi nasip ediyorsa  o oluyor her zaman derim hayırlısıyla olsun belli erkek olucak hayırsız olucak ondan rabbim kiz evlat nasip ediyor bilemiyorum
(1,698 puan) tarafından
Herşeyin hayırlısı cnm rabbim gönlünüze göre versin herkese de hayırlı sağlıklı sıhatli evlat nasip etsin dua ederken böyle et rabbim mükafaatını verir
(35 puan) tarafından
Amin canim
0 oy
(862 puan) tarafından
Ben oğluma öyle hamile kaldım yumurtlama gününü doğru bilmen gerek bu bilimsel olarakta var ama dediğim gibi yumurtlama gününü doğru bilmen gerek internete yumurtlama gününe göre cinsiyet yazarsan çıkar Allah gönlüne göre versin inşallah 
(35 puan) tarafından
Ben ovu test kullandım koyu çizgi.gordugum.gun iliski oldu doktor.yine kıza benzetti ayrintiliyi bekliyorum artık
0 oy
tarafından
Allah'ın işi canm verende o alanda rabbim gönlüne göre versin inşallah
(35 puan) tarafından
Aynen öyle canim
0 oy
(1,303 puan) tarafından
2 kızım olsun çok isterdim bende :) 1 kızım var şimdi oğluma hamileyim. Rabbim hayırlısını Nasib etsin inşallah ❤️
(35 puan) tarafından
Aynen öyle canim sağlıcakla kucağına al inşallah
(1,303 puan) tarafından
Amin teşekkür ederim. Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı eylesin inşallah.
0 oy
(1,861 puan) tarafından
Kız çocuğumu adetten hemen önce yaptım oglani adetten sonra yaptım üçüncü de oğlan olsun diye adetten sonra yaptım sans mi bilmiyorum allah verir kararı tabikide
(35 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(8,496 puan) tarafından
Tüp bebek yaptır cinsiyeti seç ne diyek başka
(35 puan) tarafından
Denicem mutlaka:))( ahhahah
0 oy
tarafından
Cinsiyeti once Allah sonrada Allahin izni ile erkekten gelen kromozomlar belirliyor sen ben kendimizi ipede assak sonuc degismez Allah hakkinda hayırlı olani nasip etsin hayırlı evlat versin
(35 puan) tarafından
Amin canım sagol

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 274 göst.
13 Şubat 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde 2cocukannesiii (601 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 264 göst.
6 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arzey (723 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 529 göst.
20 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Miraysf06 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 211 göst.
22 Ocak 2023 Diğer kategorisinde melike03 (195 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,840 soru

24,702,648 cevap