0 oy
225 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar 22 gunluk oldu oglum emdikten sonra hic kusmuyor ya da hickirik olmuyor sizin bebeklerde öylemiydigün de bir sefer mama veriyorum sadece mamadan sonra biraz çıkarıp hıçkırık oluyor kızlarım neredeyse her emzirmeden sonra hıçkırık olurdu bu çocuk bi değişik bi de sürekli kilo almıyor gelişmiyor deyip duruyorlar sinirlerim çok bozuk =// çocuğa bakıp bakıp ağlıyorum ya sanki ilk çocuk gibi çaresiz kaldım psikolojimi bozdular 

5 Cevaplar

0 oy
(163,411 puan) tarafından
kim diyo onu tovbe yarabbim lohusasin bacim uzak tut herkezi dinleme hic kimseyi
tarafından
Tutamıyorum sevda hiç iyi değilim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim oğlum da hiç kusmamıştı bence şükür edilecek bir şey kusmukla uğraşmaktansa 
tarafından
Oda doğru bir bakış açısı canım haklisin =/
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Ya hep derler ve diyecekler o diyenler bitmez onların dilini çekip koparacaksın ya çok bilmişler sen cocugun ve kendinden emin isen cocugunda sağlıklıdır canım takma onları :) 
tarafından
Valla sutum var bolcada emiyor üstüne birde mama veriyorum bir ölçüyü zorla iciyo sırf kilo alsın diye sağlık ocağında ki ebe 15 günlükken doğum kilosuyla aynı hiç kilo almamış gelişimi geri kalır dedi diye veriyorum onuda yoksa vermeyecemde
(1,328 puan) tarafından
Benm önceki postuma bak canm benm bebiş 2 aya kadar hiç almadı iki aydan sonra 6 kilo aldı birden
tarafından
Ne dediler peki canım sana da mama ver vs dediler mi
(1,328 puan) tarafından
Benm bebek alerji olunca anne sütüne karsı bende sütü kesdim canım mamaya basladım mamadan sonra  birden cocuk aldı
tarafından
Anladım canım bizim öyle bir sıkıntımız yok bildiğim kadarıyla güzel emiyor
(1,328 puan) tarafından
Emsin canım en faydalı şey anne sütü
0 oy
tarafından
Anam benim ki de bir yudum emse kusuyo. Ne güzel işte kusmaması. Kuşan bebek çok zor oluyo ya. Sağlığı iyi olsun da kilo almasin boşver cnm.
tarafından
Yani gözü açıldı sarılığı kalmadı kendi kendine uyanıp emiyorda şükür işte hıçkırık falan hic olmuyor kusmuyorda kussa  bide onu ayrı dert ederdim kesin
tarafından
Yani ben kusmasini çok dert ediyorum. Sürekli hastanedeyim :)) keşke kusmasa ya❤️
tarafından
") düzelir inşallah canım benim arkadaşımın oğlu da 4 5 aya kadar kustu sonra birden kesildi kusması
tarafından
İnş cnm ☺️
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Manyakmı onlar? Ne güzel reflüsü yok saglıklı evlat gramla alıyor o kadar ufak bebekler pardonda 22 günde nasıl anlamıs kılo ne kadar aldıgını? Ay yok mu bu vicdansız insanlar nefret ediyorum lohusa kadına ne demişler 
tarafından
Demekki =//
(12,026 puan) tarafından
Tutunca yutma sesi geliyor mu canım
tarafından
Tabi canım yutuyor sağdım baktım da sütüm ne kadar diye 70 80cc ye yakın sütüm cikiyo
(12,026 puan) tarafından
O güzel canım peki doyup uyuyor mu? İstersen elmalı soda ve bestlac damla var içebilirsin arttırır sütü birde kalıtesi artar.
tarafından
Emdigiyle doyuyor canım uyuması ve cisi ve kakasida iyi sadece anne sütü aldığı günde 3 4 sefer kaka yapıyor mama aldığı zaman da sarılığı da kalmadı 50 cm doğmuştu 52 cm olmuş

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 65 göst.
+1 oy
9 cevap 149 göst.
6 gün önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Anemo (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 87 göst.
8 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde O bir anne (638 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 241 göst.

Kategoriler