02.08.2019 cuma günü sabah 7 de hastaneye yatisim yapıldı. 8 de suni sancı verilmeye başladı rahim duvarim çok kalınmış o yüzden suni sanciyla doğumum olucakti bir bir buçuk saat sonra sancılarım basladi çok siklasinca hemşireye soyledim dayanamıyorum diye bağırıyorum çığlık atiyorum epidural yaptılar bir doz yetmedi hala hissediyorum sanciyi ikinci dozumu yaptılar iki doz yapıldim hep. Akşama kadsr böyle devam etti sancı verildi epidural yapildi bir saat falan dinleniyorum sonra yeniden hissediyorum sancıları yürüyorum comel kalk hareketleri 7 cm e çok zor geldi acikligim. Sonra iki üç saat 7 cm de kaldı açılma devam etmedi doktorum yarım saat daha bekliyelim devam etmezse açıklık sezeryana Alicaz dedi sabahtan akşamın 8 ine kadar o kadar sancı çektim kaç kişi geldi doğum yaptı gitti ben yapamayınca çok kötü oldum ve açıklık olsun diyerekten doktora ebelere danışmadan ikindim bebegimin kafası da şişmiş çok ikindigim için ebe bir baktı çok şişmiş kafası dedi moralim çok bozuldu sancim cokdu kimildayacak halim yoktu ama bebeğime bişey olur korkusuyla çok yürüdüm çok comel kalk hareketi yaptım bir anda sancılarım arttı ebeye söyledim direk çatala aldı bir baktı bebek geliyor kafasını gördüm hemen doktoru arayalım dedi ikinmiyorum ama sancı gelince kendiliğinden çıkıyordu yavrum 5 dk sonra doktorum geldi eşim geldi doğuma aldım eşimi almam diyordum ama aldım doktorum baktı şimdi Hatice büyük bir nefes al ve ikin dedi aldım nefesimi esimde elimi tutuyordu bir ikindim ilk ikinmqda çıktı oğlum eşim ağlamaya başladı ben ağlamaya başladım o duyguyu tarif bile edemem doktorum kordonu kesti ilk çığlığını duydum bağıra bağıra aglamaya başladık ikimizde çok ama çok güzel bir duyguymus iki yıldır evliyim bebek konusunda o kadar çok canım yandı 2 bebek kaybettim bunu kaybetmemek için çok çaba sarf ettim 280 günde 250 tane iğne yedim hergun haftsda ayriyetten iğne oldum çok sancı çektim çok acı çektim kendimden çok fedakarlık yaptım evden çıkmadım 9 ay boyunca ama şöyle söyleyeyim o ilk çığlık var ya kucağına almayı öpmeyi koklamayi geçiyorum bile o ilk çığlığı için bile bırak 9 ayı 9 sene yine beklerdim. Anne olmak çok güzel biseymis rabbim herkese nasip etsin. Olmayanlar inşallah bebek sahibi olurlar. Olanlar ztn şuan beni çok iyi anlıyorlar fazla kafanızı agritmak istemiyorum bir kaç resim aticam kaç gündür çok kosturduk ismini verdik çok şükür Atilla beyim küçük aşkım 2535 kilo 47 cm doğdu küçücük daha oğlum 35+5 doğdu xtn çok iyi bakıyorum kuveze almasinlar diye biraz büyüdü oğlum çok şükür
Allah bağışlasın canim maşallah çok güzel bir bebek dur bakım kime benziyor burnunu senden almış geri kalanina sonra bakcam daha çok küçük çünkü tatlı bebek Allah seni korusun
Ayy masallah cok tatli cnm saglikla buyusun artik darisi bize
Maşallah bacim Rabbim esirgesin cok merakta kalmıştım napti acaba diye cok sevindim gerçekten Allahim analı babali büyütsün Yavrunu sana bağışlasin canim Hayırlı olsun
Maşallah Allahım esirgesin adıyla yaşasın
maşaallah kuzum çok tatlı bebeğin rabbim anneli babalı sağlıkla güzel günlerde büyümeyi nasip etsin bebeğine çok duygulandım ya okuyunca
Hoşgeldin Atilla bey♡ Rabbim sağlıkla huzurla büyümenizi nasip etsin♡ mutluluğunuz huzurunuz daim olsun♡
1,493,361 soru
24,400,187 cevap
350,085 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın