0 oy
175 göst.
Diğer kategorisinde (1,301 puan) tarafından
tarafından kapalı
Arkadaşlar çocuğunu ana sınıfına yollamadan 1. Sınıftan başlatanlar varmı? Çocuk için zor oluyormu? Kızım bu sene zorunlu 1.sınıfa gidecek. Geçen sene pandemi dolayısıyla vede maddi açıdan ana sınıfına yollayamadık. Çok zorlanırmı sizce? 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

2 Cevaplar

0 oy
(603 puan) tarafından
Biraz zorlanır canım .
-Reklam-
0 oy
tarafından
Alismada olsun kalem tutmada olsun bazı çoğu şeyde zorlanır ama çocukta okul hevesi var ise hemencik atlatırsın korkmana gerek yok yani bebeğim
(1,301 puan) tarafından
Valla şimdilik çok hevesli görünüyor. Kalem tutmasını çoğu harfleri sayıları yazmasını biliyor. Baka baka yazabiliyor yani.
tarafından
O zamann zorluk çekeceğini zannetmiyorum benim en küçük görümcem okuldan bı korkmuş 4 5 yaşında ana okulu gibi okula vermişler ogretmenleri ister istemez ona veya bı başka çocuğa bağırmış vallaha 2 geçene kadar her gün kaynanam onunla beraber okula gitti sınıfta yanında bekledi o kadar zor geçti ki birinci sınıfı bizim için kadın artık utanıyodu babası gitti bekledi ben hamileydim ben gittim bekledim eşim bekledi öğretmen bile utanıp çekiniyordu okumayı da yazmayı da 1 dönem bitmeden cozmustu ama şimdide elinde telefon okullar kapandığında beri bu pubg belasıdır çocuğun huyu suyu her bieeyi değişti yemeklere bile gelme gelmiyor terbiyesi bile bozuldu ne kadar iyi ilgilenirsen ogretmende iyiyse o kadsr iyi oluyor
(1,301 puan) tarafından
Anladım inşallah iyi cana yakın Bi öğretmene düşlerde çabucak alışır. Bende hamileyim kızımın okulu başlamasıyla doğum hemen hemen kafa kafaya gelecek ondanda tedirginim. :) Rabbim yardımcımız olsun artık
tarafından
Yok yok korkma inşallah 3n güzel şekilde en iyi şekilde o dönemi atlatırsın:))
(1,301 puan) tarafından
İnşallah ❤️

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 983 göst.
10 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Selin&& (1,301 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 198 göst.
16 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde ercno (140 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 530 göst.
0 oy