0 oy
786 göst.
Diğer kategorisinde (800 puan) tarafından

Kızlar bi tartışma olunca ben kendimi ifade edemiyorum ağlıyorum hemen sinirden titryom iki cümleyi bş araya getirmiyorum bazen biri laf sokar mesela ağızmla söylemyom susarım ya kırılr diyorum ama msjda falan iyi konuşrm yazarım eşimle kavga etsm karşısında bşe laf söyliyemem ağlama tutar ama iyi uzun msj atarm nasıl bunu başarcam

31 Cevaplar

0 oy
(13,307 puan) tarafından
Ben de senin gibiyim canım merak etme 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Of bende oyleyim ya. Aslında icimde biriken bir suru cumle oluyor ama kirılır yada daha kotu yerlere gider diye dile getiremiyorum. Esim herseyi insanların yuzune vurmami istiyor ama ben yapamıyorum. Nasıl aşıcam bilmiyorum
0 oy
(2,730 puan) tarafından
haha cok guldum iyi uzun msj yazarım demene :)))) bnde ıfade edemem esme kardı nadır ama işyerıne kardı cok kızarım laf gelmez donup kalırım lafı uzatrm millet bı laf der tası gedıgıne otutturur .. bnde uzun msj cok yzarım cnku baskasnn karsısında cekınırım laf aklıma glmez ıyıce dsunmem lazm oyuzdn msj rahat 
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Vallahi beni anlatmışsın..kendi ic sesimle bir konuşurum  kiii ooooooooo ama karşılıklı  gelince tık yok.
0 oy
tarafından
Aynı ben (•‿•)
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Bende öyleyim msjda söylerim yazarım ama yüz yüze aynisiyim bende asamamadim bunu 
0 oy
(933 puan) tarafından
Sinirlenince bende aglarim nerde olursam olayim ama hem agkar hem sicar siwarim asla susmam 
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Nazen kizinca rap yapiyirum ust uste laf sokuo en son ne soyledigimi unutuyorum ama bazen de dedigim gibiyim yani degisiyor :D
0 oy
(671 puan) tarafından
Bende kendimi ifade edemem canım haklı da olsam ağzımı açıp sen şunu yaptin diyemem işte kırılır küser deneyim diye düşünürüm sonra da pişman olurum
0 oy
tarafından
Valla bi tartisma olsun babami tanimam cok sivri dilliyim iyiligime iyiyim ama sinirlenince de agzimdan cikani kulagim duymaz ben kirilacagima karsi taraf kirilsin sen de tutma icinde aglamak hele en kotusu karsi taraf daha da yuklenir o zaman sana
0 oy
(2,137 puan) tarafından
Bende öyleyim canım tartışmada kavgada birşey diyemem dilim tutuluyor ya kırılırsa üzülürse diye oturup ağlarım ama mesaja sıra gelince sayfalarca yazarım eşimde bazen dalga geçer canın sıkıldığında bir derdin olduğunda sen mektup ya bana der 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 644 göst.
3 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 371 göst.
28 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 530 göst.
21 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,995 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 191 göst.

Kategoriler

1,488,983 soru

24,338,065 cevap

345,929 kullanıcı

...