Ilk öncelikle toprağı bol olsun yavrucağın cnm. Sonra da ay ne münasebet eşini evden göndermesi de ayrı komik yani bence tatlı dille konuşmaya çalış eşin de gidiyormu oda söylesin evde karımın çocuğumun yanında kalmak istiyorum felan diye :)
Aaaa valla yok artik bi yasima daha gire gire yaslandim burda bunlari okudukca sen niye musade ediyosun hakkidir sevmek ilgilenmem hatta dozunda olursa senin yukunu bile alir isine gelir ilgilenmesi ama sahiplenmekle karistirmamali koca kadin bide beni kocamdan ayircak yok daha neler valla ben rahatszm bunyem hassas dogimdan bi ay once kaynanama gidicem kirkim cikana kadar da durucam esimin eski odasinda iki baza var esimle kalicaz ayarladi sagolsun herseyi ne demek odada kalamazsiniz salonda yatin o zaman kocanla sarilinda belki utanir gider hayret bisi oda demek mahremiyet demek kapiyi kapatinca neden ayip olsun esinle odanda olman onlarca beraber yasayan var hayret bisi yani
K bakma ama sen neyae esin tepki gostermesi laizm ne demek ayip ne demek sen git o cocuk naisl oldu ya gelsin sensin ama herkes haddini evini bilsin k bakma tepki gostermelisin
Öncelikle basın saolsun allah sabit versin bize söylemesi kolay ama esin konuşmuyorsa sen sert bi şekilde uyarcak sn benm çocuğum diye nekadar oğlu olursa olsun özelliğe karışamaz nerde yatıginizaa nerde kalti ginizaa kusura bakma ama büyük güya lafa geldgnde siz küçüksün hiç bişey bilmiyorsunuz ne anlarsıniz gibisin konuşurlar asıl kendileri bişey biseylmiyor böle yapan inslar
esinle konus olur mu oyle sacmalik. sanki o evde yokken ayrimi yatiyorsunuz esinle. esinin aesinin annesine dur demesi lazim
1,486,270 soru
24,298,798 cevap
343,932 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın