+1 oy
460 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12,271 puan) tarafından

Ulan yardım edin bana be :D

4.cocukta afalladim. 

Dün bezi ni çıkartmak istedi çıkarttim ama yarım saat sonra bağladım yine bugün uyanır uyanmaz bezimi çıkart dedi çıkarttım ama bir daha takmak istemedi 

22 aylık hazır olabilir diye sabahtan beri bağlamwdim 

Problem surda krozete oturmuyor ben tutunca da yapmıyor sabahtan beri bir kere alıştırma kiloduna yaptı sadece 

Tutuyor mu bu kız ne YAPİCAM ben akıl verin birde 9 sene oldu unuttum ben sanırım evi batıracak diye ödüm kopuyor :ermm:

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Uhahahahaj aşkım 22 aylık denedim üç gün mutfaktan salona sça sça geldi ajhshaha klozet aparatı almıltım ben su an grip 23 aylık geçsin gribi yine baslicam ama çok gözüm korkuyor :(
(12,271 puan) tarafından
Geçmiş olsun iki gözümün çiçeği ❤️
İnşallah sorun çıkartmaz bana
Oğlanlar sor öğrendi kızım nasıl olacak bakalım.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Lazımlık kullan cnm tuvalete koy her çişi gwldiğinde oraya gitmeye teşvik et öyle öyle alışır..ben ilk kızımda öyle yaptım..küçüğüm 22 aylık ona da o şekilde başlatacam ama daha hazır değil 
(12,271 puan) tarafından
Eşim bugün işten gelirken alıcak canım lazım ligi bende hazır değil.diyirdum ama.bezini çıkartınca demek istedim
tarafından
Bir de iyice akışana kadar misafirlik gelip gitmek olmasın..unutabiliyor çünkü..düzen bozuluyor.ben 1 hafta uğraştım tam alıştı dedim köye gittik çocuk unuttu ordaki tuvaletler yer tuvalati korktu yapamadı..tekrar bez taktım..istanbula geri gelince hemen tekrar başladım 3 güne alıştı
(12,271 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum canım gorimcemler gelebilir İsveç ten çocuk utanmasin kışın öğretirim kimse gelip gitmez diye düşündüm
0 oy
(2,462 puan) tarafından
Valla 2 kere deneyip ertelemiş biri olarak Allah sabır versin diyorum :) bizimki bi üstüne bi lazımlığa yapıyordu kakasını tutuyordu kabız oluyordu. En sonunda çok ağladı çişini de tutmaya başladı ben de mecbur erteledim böbreklerine zararı olmasın diye
(12,271 puan) tarafından
Canım bizim ev hiç soğuk değil
Bende henüz öğretme ye meraklı değildim açıkçası erteler sem benim için daha zor olur diye düşünüyorum bakalım.neler olacak ☺️
(2,462 puan) tarafından
Kız bizimki de soğuk değil ama çişini tutması da iyi değil böbreklere zarar :) ben 2 buçuk yaşını beklicem ya da 3 bakalım o ne zaman isterse o zaman :)
(12,271 puan) tarafından
İşte yavrum bende onu diyorum acelesi Yok üşütmez ev soğuk değil kışın öğretirim diyorum da hanım efendi reddetti bezi
(2,462 puan) tarafından
Biraz bekle canım bizimki de çıkarmak istedi 3 gün sonra o da pes etti ben de :) şimdi arada pijamasını indirir bezli olduğu halde lazımlığa oturur ama gel cıkaralım diyorum yok olmaz diyo :)
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Evi batıracak kozalak bacı ☺️öle öle ogrencek benim kız çok ortalığa koyuverdi sonra öğrendi bitti bı güzel temizlik bida halıları yıkamaciya verdim oldu bitti 
(12,271 puan) tarafından
İyyy kız heryerde çiş ben iki oğlanı ogretuken evimiz Bahçeliydi akşama kadar bahçe de vakit geçirdik öyle öğrendiler aman valla halılar da yeni yıkandı ;))
(45,024 puan) tarafından
Ben ogretcegim zaman kirliydi yıkamaya vermedim ciside ogretiyim öle verim dedim aman nolcak kimseciklerde gelmez bana öle valla tek öğrensin bı bezden kurtulalım da dedim ev hali umrumda değildi yıkanır geçilir dedim:)
0 oy
(5,328 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Umarım olmuşturkuzumimage

image

(12,271 puan) tarafından
Yavrum okumaya çalıştım ama gözlerim ağrıdı biraz daha yakından cek senden ricam ❤️❤️❤️❤️☺️
0 oy
(18,607 puan) tarafından
Butun halıları minderleri kaldırdım 10 gun altina işedi çişin ne olduğunu öğrendiğinde klozet lazimligi var ona yapiyor artık 
(45,024 puan) tarafından
Öğrendi bakk
(12,271 puan) tarafından
Ondan da Alicam canım en yakın zamanda hele bir ben yarım saatte bir götürünce yapmayı öğrensin gerisini hallederim
(18,607 puan) tarafından
Cok şükür öğrendi kiz. Arada bir kendini unutuyor salıyor altina ama söylemeye başladı cok şükür
(45,024 puan) tarafından
Olsun salsın anca öle öle ogrenece ondan sonra hiç yapmicak altına hadi maşallah darısı bana öbür yaza oğlana ogretecm
(18,607 puan) tarafından
Bende oğlana önümüzdeki yaz öğretecem
(45,024 puan) tarafından
Aynilar zaten aralarında bir ay tek var
(18,607 puan) tarafından
Seninki hangi ay doğmuştu
(45,024 puan) tarafından
Ocak ayi
0 oy
(94 puan) tarafından
Ben 23 aylık öğrettim çok sabırlı olman laızm. Heryer batıyor yalan yok ama daha az batsın istiyorsan ben şöyle çözüm buldum. Altına kilot giydirdim üstüne uzun pijama en azından sadece üstü batıyordu öyle yerlere gelmeden farkediyordum. 
(12,271 puan) tarafından
Bizimki de 23 aylık kız ☺️☺️ 22aylik demişim ben sabırlı yım kizmam bağırmam ama yeterki yerler batmasın bütün derdim o bende uzun picama giydirdim canım kilot Yok henüz almadım
(94 puan) tarafından
Çıtçıtlı sını bağla o zamn canım
0 oy
(3,154 puan) tarafından
Aynı dertten muzdaribız canım lazımlık aldık bu gün yok klozete yapalm yok, norml tuvalete götrym suyla oynuyo oynuyo çıkıyo 4 kez altına yaptı daka başı tit var mı diye geziym evde ama yok malsf 19 aylık benmkide
(3,154 puan) tarafından
3 4 gün diyolar canım
(12,271 puan) tarafından
Tmm canım teşekkür ederim
(3,154 puan) tarafından
Sen gece bez bağlıcakmsn canım
(12,271 puan) tarafından
Hayır canım alez kullanicam
(3,154 puan) tarafından
Bnmki yerde yatıyo canım bebek bakım bezi serdim kaynanam bez bağla  diyo
0 oy
(6,400 puan) tarafından
Kız bende bugün başladım 3 defa çişini yaptı 1 defa büyük tuvaletini az önce annem fark etti tuvaletinin geldigini tuvalete yetiştirdim lazımlık aldım boşuna belki büyük tuvaletinde kullanırız
(12,271 puan) tarafından
Sana gerçekten mi kız hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah
Bir an önce az zafiyet ile kurtulalım ☺️
(6,400 puan) tarafından
Amin inşallah küçüğünü söylüyo gece bezi kuru kalms sabah baktıgımda büyük tuvaletini yaparken söylemiyo ya
(12,271 puan) tarafından
Aynı aynı bizde büyüğü söylemeye tenezzül etmiyoruz ☺️☺️

İlgili sorular

+3 oy
54 cevap 1,623 göst.
+1 oy
12 cevap 337 göst.
+1 oy
22 cevap 1,487 göst.
+1 oy
16 cevap 545 göst.

Kategoriler